Skechers ARCH-FIT DISCOVER-ELEVATION G dames sneakers - Maat 38

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Skechers ARCH-FIT DISCOVER-ELEVATION G dames sneakers - Maat 38, misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Skechers ARCH-FIT DISCOVER-ELEVATION G dames sneakers - Maat 38

Schoenmaat

38

Geslacht

Vrouwen

Kleur

Paars

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Veters

Materiaal

Textiel

Schoenhoogte

Halfhoog

Maatadvies

Valt normaal

Omschrijving van de Skechers ARCH-FIT DISCOVER-ELEVATION G dames sneakers - Maat 38

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over de Skechers ARCH-FIT DISCOVER-ELEVATION G dames sneakers - Maat 38

De Skechers ARCH-FIT DISCOVER-ELEVATION G dames sneakers - Maat 38 zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Skechers ARCH-FIT DISCOVER-ELEVATION G dames sneakers - Maat 38 zijn verkrijgbaar in Paars. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Skechers ARCH-FIT DISCOVER-ELEVATION G dames sneakers - Maat 38 hebben een Normaal pasvorm en het maatadvies is: Valt normaal.

De Skechers ARCH-FIT DISCOVER-ELEVATION G dames sneakers - Maat 38 heeft een Veters sluiting en de schoenhoogte is Halfhoog.

De Skechers ARCH-FIT DISCOVER-ELEVATION G dames sneakers - Maat 38 zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen