SALOMON XA PRO 3D v8 GTX W Dames Sneakers Maat 39 1/3.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze SALOMON XA PRO 3D v8 GTX W Dames Sneakers Maat 39 1/3., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties SALOMON XA PRO 3D v8 GTX W Dames Sneakers Maat 39 1/3.

Schoenmaat

39.5

Geslacht

Vrouwen

Kleur

Zwart

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Veters

Materiaal

Mesh

Schoenhoogte

Laag

Maatadvies

Valt klein

Omschrijving van de SALOMON XA PRO 3D v8 GTX W Dames Sneakers Maat 39 1/3.

De SALOMON XA PRO 3D v8 GTX W Dames Sneakers Maat 39 1/3 zijn helemaal vernieuwd. In deze update is het model lichter en zachter gemaakt, maar heeft het alle essentiële voordelen van het origineel behouden. De schoenen hebben Contagrip® premium natte compound, een waterdicht Gore-Tex membraan en een verbeterd 3D-chassis. Dit maakt de schoenen uitermate geschikt voor avontuurlijke, buitenactiviteiten. De stevigheid, demping en grip zorgen ervoor dat je jouw avonturen moeiteloos kunt beleven. Of je nu een dagwandeling maakt of een lange wandeling, deze schoenen zorgen ervoor dat je comfortabel en stevig op pad bent.

Veelgestelde vragen over de SALOMON XA PRO 3D v8 GTX W Dames Sneakers Maat 39 1/3.

De SALOMON XA PRO 3D v8 GTX W Dames Sneakers Maat 39 1/3. zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De SALOMON XA PRO 3D v8 GTX W Dames Sneakers Maat 39 1/3. zijn verkrijgbaar in Zwart. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De SALOMON XA PRO 3D v8 GTX W Dames Sneakers Maat 39 1/3. hebben een Normaal pasvorm en het maatadvies is: Valt klein.

De SALOMON XA PRO 3D v8 GTX W Dames Sneakers Maat 39 1/3. heeft een Veters sluiting en de schoenhoogte is Laag.

De SALOMON XA PRO 3D v8 GTX W Dames Sneakers Maat 39 1/3. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen