Regatta combe IEP Low Outdoorschoenen Dames Wandelschoenen Maat 40 Vrouwen.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Regatta combe IEP Low Outdoorschoenen Dames Wandelschoenen Maat 40 Vrouwen., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Regatta combe IEP Low Outdoorschoenen Dames Wandelschoenen Maat 40 Vrouwen.

Schoenmaat

40

Geslacht

Vrouwen

Kleur

blauw | zwart

Pasvorm

Sluiting

Veters

Materiaal

Kunststof

Schoenhoogte

Laag

Maatadvies

Valt klein

Omschrijving van de Regatta combe IEP Low Outdoorschoenen Dames Wandelschoenen Maat 40 Vrouwen.

Met deze Regatta Combe IEP Low Outdoorschoenen Dames Wandelschoenen Maat 40 Vrouwen ben je voorbereid op elke avontuurlijke wandeling. De schoen heeft een normale pasvorm en is gemaakt van synthetisch leer met mesh. Het is bewerkt met Hydropel en voorzien van een Isotex membraan, waardoor de schoen waterdicht is. De IEP (Internal EVA Pocket) shockpads in de zool zorgen voor extra demping. De buitenzool is gemaakt van rubber met een grof profiel voor extra grip. De schoen komt in de kleuren navy, lichtblauw en zwart en heeft beschermranden bij de neus en de hiel. Deze Regatta Combe IEP Low Outdoorschoenen zijn een perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar stevige wandelschoenen voor langere wandelingen op vlakke paden.

Veelgestelde vragen over de Regatta combe IEP Low Outdoorschoenen Dames Wandelschoenen Maat 40 Vrouwen.

De Regatta combe IEP Low Outdoorschoenen Dames Wandelschoenen Maat 40 Vrouwen. zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Regatta combe IEP Low Outdoorschoenen Dames Wandelschoenen Maat 40 Vrouwen. zijn verkrijgbaar in blauw | zwart. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Regatta combe IEP Low Outdoorschoenen Dames Wandelschoenen Maat 40 Vrouwen. hebben een pasvorm en het maatadvies is: Valt klein.

De Regatta combe IEP Low Outdoorschoenen Dames Wandelschoenen Maat 40 Vrouwen. heeft een Veters sluiting en de schoenhoogte is Laag.

De Regatta combe IEP Low Outdoorschoenen Dames Wandelschoenen Maat 40 Vrouwen. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen