Primus Trail Knit Fg Womens Obsidian/Petal Pink.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Primus Trail Knit Fg Womens Obsidian/Petal Pink., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Primus Trail Knit Fg Womens Obsidian/Petal Pink.

Schoenmaat

40

Geslacht

Vrouwen

Kleur

Obsidian/Petal Pink

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Synthetisch

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Primus Trail Knit Fg Womens Obsidian/Petal Pink.

De Primus Trail Knit FG Women Obsidian/Petal Pink schoenen bieden een uitstekende combinatie tussen comfort en stijl. De schoenen zijn ontworpen om je voeten de ruimte te geven, wat ideaal is voor trailrunning. De schoen heeft een agressief profiel, waardoor hij perfect is voor het lopen op ruig terrein. De bovenzijde is gemaakt van geweven materiaal, wat ervoor zorgt dat de schoen extra ademend is en snel droogt. De schoen heeft ook een uitstekende flexibiliteit en bewegingsvrijheid, wat ervoor zorgt dat je voeten de ruimte krijgen om zich vrij te bewegen zonder dat ze beperkt worden door de schoen. De Primus Trail Knit FG Women Obsidian/Petal Pink schoenen zijn gemaakt van gerecyclede materialen, wat betekent dat je ook je steentje bijdraagt aan het milieu.

Veelgestelde vragen over de Primus Trail Knit Fg Womens Obsidian/Petal Pink.

De Primus Trail Knit Fg Womens Obsidian/Petal Pink. zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Primus Trail Knit Fg Womens Obsidian/Petal Pink. zijn verkrijgbaar in Obsidian/Petal Pink. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Primus Trail Knit Fg Womens Obsidian/Petal Pink. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Primus Trail Knit Fg Womens Obsidian/Petal Pink. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Primus Trail Knit Fg Womens Obsidian/Petal Pink. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen