PowerDirector 20 Ultimate Windows Download.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze PowerDirector 20 Ultimate Windows Download., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties PowerDirector 20 Ultimate Windows Download.

Merk

Cyberlink

Voor hoeveel apparaten

Platform

Windows

Beschikbare talen

en

EAN nummer

655887482878

Systeemeisen

Windows 7, Windows 8.1, Windows 8, Windows 10, Windows 11

Omschrijving van de PowerDirector 20 Ultimate Windows Download.

PowerDirector 20 Ultimate Windows Download biedt een unieke manier om creatieve video's te maken. Met de krachtige beeldbewerkingsmogelijkheden kan je complexe scènes maken met verschillende lagen en effecten. Je kunt bijvoorbeeld maskers en mixmodi toepassen om artistieke scènes te creëren. Je kunt je eigen masker maken met pen- en tekentools of kiezen uit een reeks maskerjablonen. De software heeft ook tools voor audio-editing en titels. Je kunt je audio-bestanden bewerken en mixen met verschillende effecten. Je kunt ook titels maken met professionele video-effecten en 3D-animatie. Met de unieke bewerkingstools kun je je video's een volledige professionele look geven. De software ondersteunt ook verschillende videoformaten, waaronder 4K. Met deze krachtige tools kun je een scala aan professionele video's maken.

Veelgestelde vragen over de PowerDirector 20 Ultimate Windows Download.

De PowerDirector 20 Ultimate Windows Download. heeft de volgende systeemeisen: Windows 7, Windows 8.1, Windows 8, Windows 10, Windows 11.

De PowerDirector 20 Ultimate Windows Download. is geschikt voor apparaten. 

De PowerDirector 20 Ultimate Windows Download. is beschikbaar in het en.

De PowerDirector 20 Ultimate Windows Download. heeft het volgende EAN nummer: 655887482878.

De PowerDirector 20 Ultimate Windows Download. draait op Windows.

Bekijk nog meer softwareprogramma's