Paredes Sallent Wandelschoenen EU 39 Vrouw.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Paredes Sallent Wandelschoenen EU 39 Vrouw., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Paredes Sallent Wandelschoenen EU 39 Vrouw.

Schoenmaat

39

Geslacht

Vrouwen

Kleur

Black / Fuchsia

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Paredes Sallent Wandelschoenen EU 39 Vrouw.

De Paredes Sallent Wandelschoenen EU 39 Vrouw zijn de perfecte schoenen voor avontuurlijke vrouwen. Met hun innovatieve tussenzool ontwikkeld door NASA, bieden de wandelschoenen extreem comfort en zachtheid in het loopvlak. De skate biedt ook uitstekende ondersteuning en een hoge hechting op steile, bergachtige terreinen. Daarnaast hebben de schoenen antislip eigenschappen, die je beschermen op nat en vochtig terreinen. De Paredes Sallent Wandelschoenen hebben een aantal extra technologieën en functies die het draagcomfort verhogen. De dubbele comforttechnologie combineert twee dichtheden in de zool voor verhoogde demping en stabiliteit. Daarnaast hebben ze een resistente en aanpasbare stof, teen- en hielverstevigingen, een gewatteerde kraag en een Phylon tussenzool voor extra comfort. Bovendien hebben de schoenen een geweldige veterpasvorm met een intern vetersysteem en een rubberen buitenzool met uitstekende grip. Om je schoenen lang mooi te houden, is het belangrijk dat je ze op de juiste manier onderhoudt. Was ze niet in de wasmachine en gebruik geen chemicaliën. Gebruik een vochtige doek om je schoenen schoon te maken en stop ze ook niet in de droger.

Veelgestelde vragen over de Paredes Sallent Wandelschoenen EU 39 Vrouw.

De Paredes Sallent Wandelschoenen EU 39 Vrouw. zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Paredes Sallent Wandelschoenen EU 39 Vrouw. zijn verkrijgbaar in Black / Fuchsia. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Paredes Sallent Wandelschoenen EU 39 Vrouw. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Paredes Sallent Wandelschoenen EU 39 Vrouw. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Paredes Sallent Wandelschoenen EU 39 Vrouw. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen