OXYPAS SMOOTH : Klompen in EVA met antislipzool Maat 39.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze OXYPAS SMOOTH : Klompen in EVA met antislipzool Maat 39., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties OXYPAS SMOOTH : Klompen in EVA met antislipzool Maat 39.

Schoenmaat

39

Geslacht

Vrouwen

Kleur

Overig

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Veters

Materiaal

Leer

Schoenhoogte

Maatadvies

Valt klein

Omschrijving van de OXYPAS SMOOTH : Klompen in EVA met antislipzool Maat 39.

Productnaam: OXYPAS SMOOTH: Klompen in EVA met antislipzool Maat 39. Productbeschrijving: Model SMOOTH is een lichte klomp die geschikt is voor vele situaties. Of het nu gaat om het werken in een ziekenhuis, het uitvoeren van operaties of om gebruik buiten het ziekenhuis - deze klompen zijn een uitstekende keuze. De gesloten tip houdt voeten droog. Daarnaast zijn deze klompen voorzien van een gecertificeerde antislipzool en een antistatische plug. Bovendien kan het riempje naar voor of naar achter gedragen worden. Deze klompen zijn machinaal wasbaar.

Veelgestelde vragen over de OXYPAS SMOOTH : Klompen in EVA met antislipzool Maat 39.

De OXYPAS SMOOTH : Klompen in EVA met antislipzool Maat 39. zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De OXYPAS SMOOTH : Klompen in EVA met antislipzool Maat 39. zijn verkrijgbaar in Overig. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De OXYPAS SMOOTH : Klompen in EVA met antislipzool Maat 39. hebben een Normaal pasvorm en het maatadvies is: Valt klein.

De OXYPAS SMOOTH : Klompen in EVA met antislipzool Maat 39. heeft een Veters sluiting en de schoenhoogte is .

De OXYPAS SMOOTH : Klompen in EVA met antislipzool Maat 39. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen