on Cloudwander Waterproof Women Navy | desert Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze on Cloudwander Waterproof Women Navy | desert Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties on Cloudwander Waterproof Women Navy | desert Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen.

Schoenmaat

One Size

Geslacht

Vrouwen

Kleur

Blauw

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Veters

Materiaal

Synthetisch

Schoenhoogte

Maatadvies

Valt normaal

Omschrijving van de on Cloudwander Waterproof Women Navy | desert Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen.

Onze Cloudwander Waterproof Schoenen voor Vrouwen zijn de perfecte schoenen voor alle buitenavonturen. De schoenen zijn gemaakt van het hoogwaardige Missiongrip™ rubber voor betrouwbare grip in droge en natte omstandigheden. Met CloudTec® demping en een grotere teen rocker, aan de binnenkant, zorgen de schoenen voor een comfortabele rollende beweging de hele dag door. De schoenen zijn licht van gewicht, maar stevig genoeg voor lange wandelingen. Daarnaast zijn ze waterdicht, zodat u niet te maken krijgt met natte voeten. Speciaal voor buitenactiviteiten is de ON Cloudwander Waterproof Schoenen voor Vrouwen de perfecte keuze. Bestel uw nieuwe On schoenen een maat groter dan uw andere sport-/wandelschoenen en geniet van alle buitenavonturen die het leven u te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over de on Cloudwander Waterproof Women Navy | desert Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen.

De on Cloudwander Waterproof Women Navy | desert Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen. zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De on Cloudwander Waterproof Women Navy | desert Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen. zijn verkrijgbaar in Blauw. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De on Cloudwander Waterproof Women Navy | desert Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen. hebben een Normaal pasvorm en het maatadvies is: Valt normaal.

De on Cloudwander Waterproof Women Navy | desert Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen. heeft een Veters sluiting en de schoenhoogte is .

De on Cloudwander Waterproof Women Navy | desert Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen