on Cloud 5 Waterproof Women All black Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze on Cloud 5 Waterproof Women All black Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties on Cloud 5 Waterproof Women All black Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen.

Schoenmaat

38

Geslacht

Vrouwen

Kleur

Zwart

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Synthetisch

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de on Cloud 5 Waterproof Women All black Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen.

De On Cloud 5 Waterproof Women is een innovatieve schoen die perfect is voor stedelijke exploratie, reizen en alledaagse activiteiten. De schoen heeft een unieke verhoogde tussenzool, waardoor landingen nog zachter en stabieler worden. Het bovenwerk is gemaakt van 100% gerecyclede materialen, waardoor de schoen ook milieuvriendelijk is. Bovendien heeft de schoen een waterdicht membraan, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over vocht. Ook heeft de schoen een missiegrip™, wat de grip op ongelijke ondergronden verbeterd. De schoen is lekker licht en is erg flexibel, waardoor je comfortabel kunt lopen. De On Cloud 5 Waterproof Women is perfect voor alle soorten activiteiten. Of je nou een stadsrondleiding maakt of een lange wandeling, de schoenen zijn geschikt voor alle omstandigheden. Het snel-vetersysteem zorgt ervoor dat je geen veters meer hoeft te strikken. Maar als je toch liever klassieke veters hebt, dan zitten er ook een paar in de doos. Bestel deze nieuwe schoenen een maat groter dan je gebruikelijke sport-/wandelschoenen, en je bent klaar om de wereld te verkennen!

Veelgestelde vragen over de on Cloud 5 Waterproof Women All black Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen.

De on Cloud 5 Waterproof Women All black Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen. zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De on Cloud 5 Waterproof Women All black Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen. zijn verkrijgbaar in Zwart. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De on Cloud 5 Waterproof Women All black Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De on Cloud 5 Waterproof Women All black Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De on Cloud 5 Waterproof Women All black Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen