on Cloud 5 Men Stellar | eclipse Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze on Cloud 5 Men Stellar | eclipse Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties on Cloud 5 Men Stellar | eclipse Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen.

Schoenmaat

43

Geslacht

Mannen

Kleur

Blauw

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Synthetisch

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de on Cloud 5 Men Stellar | eclipse Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen.

On Cloud 5 Men is een echt must-have voor de outdoor-liefhebber. De schoenen zijn speciaal ontworpen voor lange wandelingen en hebben een verhoogde tussenzool en CloudTec®-configuratie voor een zachtere, stabiele landing. Daarnaast zitten er veters in de doos, zodat je de schoenen naar je eigen smaak kunt aanpassen. De schoenen zijn vervaardigd van 44% gerecycled materiaal, waardoor er een lagere impact is op het milieu. Je kunt er dus zeker van zijn dat je geen schade toebrengt aan het milieu terwijl je geniet van je wandeling! De On Cloud 5 Men is een innovatief product met een aantal unieke features. Ten eerste is er de verhoogde tussenzool en CloudTec®-configuratie, die een zachtere en stabielere landing bevorderen. Daarnaast zijn de schoenen vervaardigd van 44% gerecycled materiaal, waardoor je geen schade toebrengt aan het milieu. Bovendien bevat de doos veters waarmee je de schoenen naar je eigen smaak kunt aanpassen. Met een gewicht van maar liefst 250 gram is het een van de lichtgewicht wandelschoenen op de markt. Kortom, met de On Cloud 5 Men krijg je een kwalitatief hoogwaardig product met een milieuvriendelijke profiel.

Veelgestelde vragen over de on Cloud 5 Men Stellar | eclipse Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen.

De on Cloud 5 Men Stellar | eclipse Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen. zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De on Cloud 5 Men Stellar | eclipse Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen. zijn verkrijgbaar in Blauw. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De on Cloud 5 Men Stellar | eclipse Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De on Cloud 5 Men Stellar | eclipse Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De on Cloud 5 Men Stellar | eclipse Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen