Norton 360 for Gamers 50GB 1 Gebruiker/3 Devices 12 Maanden.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze Norton 360 for Gamers 50GB 1 Gebruiker/3 Devices 12 Maanden., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties Norton 360 for Gamers 50GB 1 Gebruiker/3 Devices 12 Maanden.

Merk

Norton

Voor hoeveel apparaten

5 PC's/Mac's/tablets/smartphones

Platform

Windows

Beschikbare talen

en

EAN nummer

655887479687

Systeemeisen

Windows-besturingssystemen Alle versies van Windows 10, behalve Windows 10 S. Windows 10 voor mobiel wordt niet ondersteund. Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies). Bepaalde beschermingsfuncties zijn niet beschikbaar bij het gebruik van browserapps op het startscherm van Windows 8. Microsoft Windows 7 (alle versies) met servicepack 1 (SP 1) of hoger. Microsoft Windows Vista (alle versies) met servicepack 1 (SP 1) of hoger. Nieuwe functies worden niet langer ondersteund op Windows Vista. De Password Manager-browserextensie wordt niet langer ondersteund op Windows Vista. Microsoft Windows XP (32-bit) Home/Professional met servicepack 3 (SP 3) of hoger. Nieuwe functies worden niet langer ondersteund op Windows XP. De Password Manager-browserextensie wordt niet langer ondersteund op Windows XP. Mac-besturingssystemen Huidige en vorige twee versies van Mac OS. Functies van Norton Family en Norton Family Premier worden niet ondersteund. Android-besturingssystemen Android 4.0.3 of hoger. Google Play-app moet geïnstalleerd zijn. Voor de Android-app van Norton Family Premier is Android 4 of hoger vereist. Automatisch scannen van apps op Google Play is mogelijk op Android 4.0 of hoger, met uitzondering van Samsung-apparaten. Samsung-apparaten met Android 4.2 of hoger worden wel ondersteund. Voor eerdere versies van Android moet de functie 'Delen' van Google Play worden gebruikt om apps op Google Play te scannen. iOS-besturingssystemen iPhones of iPads met de huidige en vorige twee versies van Apple iOS

Omschrijving van de Norton 360 for Gamers 50GB 1 Gebruiker/3 Devices 12 Maanden.

Norton 360 voor gamers biedt een betrouwbare en krachtige bescherming voor gamers en hun apparaten. Met 50GB opslagruimte wordt het beheren van al je bestanden eenvoudig. Deze software is geschikt voor 1 gebruiker en 3 apparaten en geeft je 12 maanden lang een optimale beveiliging. Het Norton 360 voor gamers beschermt je tegen online bedreigingen, malware en phishing. Met de geavanceerde dreigingsdetectie krijg je een vroegtijdige waarschuwing als er een bedreiging wordt gedetecteerd. Daarnaast bevat Norton 360 voor gamers ook een firewall die je apparaat beschermt tegen ongewenste verbindingen, zodat je vrij kan surfen. Bovendien kun je met Norton 360 voor gamers ook je privacy bewaken door verdachte apps en websites te blokkeren. Met Norton 360 voor gamers krijg je ook toegang tot een premium support service. Hiermee kun je een technisch specialist vragen om je te helpen met problemen met je software of het beveiligingsniveau van je apparaat. De technische specialisten staan 24/7 voor je klaar. Bij aankoop van dit product ga je ermee akkoord dat je, voorafgaand aan het downloaden van het product, de licentievoorwaarden van de leverancier van dit product moet accepteren. Met Norton 360 voor gamers krijg je de beste bescherming tegen online bedreigingen, malware, phishing en andere cyberrisico's. De software beschermt je apparaat en je bestanden en biedt je een betrouwbare en krachtige bescherming. Met de geavanceerde dreigingsdetectie krijg je een vroegt.

Veelgestelde vragen over de Norton 360 for Gamers 50GB 1 Gebruiker/3 Devices 12 Maanden.

De Norton 360 for Gamers 50GB 1 Gebruiker/3 Devices 12 Maanden. heeft de volgende systeemeisen: Windows-besturingssystemen Alle versies van Windows 10, behalve Windows 10 S. Windows 10 voor mobiel wordt niet ondersteund. Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies). Bepaalde beschermingsfuncties zijn niet beschikbaar bij het gebruik van browserapps op het startscherm van Windows 8. Microsoft Windows 7 (alle versies) met servicepack 1 (SP 1) of hoger. Microsoft Windows Vista (alle versies) met servicepack 1 (SP 1) of hoger. Nieuwe functies worden niet langer ondersteund op Windows Vista. De Password Manager-browserextensie wordt niet langer ondersteund op Windows Vista. Microsoft Windows XP (32-bit) Home/Professional met servicepack 3 (SP 3) of hoger. Nieuwe functies worden niet langer ondersteund op Windows XP. De Password Manager-browserextensie wordt niet langer ondersteund op Windows XP. Mac-besturingssystemen Huidige en vorige twee versies van Mac OS. Functies van Norton Family en Norton Family Premier worden niet ondersteund. Android-besturingssystemen Android 4.0.3 of hoger. Google Play-app moet geïnstalleerd zijn. Voor de Android-app van Norton Family Premier is Android 4 of hoger vereist. Automatisch scannen van apps op Google Play is mogelijk op Android 4.0 of hoger, met uitzondering van Samsung-apparaten. Samsung-apparaten met Android 4.2 of hoger worden wel ondersteund. Voor eerdere versies van Android moet de functie 'Delen' van Google Play worden gebruikt om apps op Google Play te scannen. iOS-besturingssystemen iPhones of iPads met de huidige en vorige twee versies van Apple iOS.

De Norton 360 for Gamers 50GB 1 Gebruiker/3 Devices 12 Maanden. is geschikt voor 5 PC's/Mac's/tablets/smartphones apparaten. 

De Norton 360 for Gamers 50GB 1 Gebruiker/3 Devices 12 Maanden. is beschikbaar in het en.

De Norton 360 for Gamers 50GB 1 Gebruiker/3 Devices 12 Maanden. heeft het volgende EAN nummer: 655887479687.

De Norton 360 for Gamers 50GB 1 Gebruiker/3 Devices 12 Maanden. draait op Windows.

Bekijk nog meer softwareprogramma's