muis beweger mouse jiggler plug n play thuiswerken altijd online skype microsoft.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze muis beweger mouse jiggler plug n play thuiswerken altijd online skype microsoft., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties muis beweger mouse jiggler plug n play thuiswerken altijd online skype microsoft.

Merk

attiny digispark

Voor hoeveel apparaten

Platform

Mac, Windows

Beschikbare talen

EAN nummer

6019933367382

Systeemeisen

Je kunt de mouse jiggler ook gebruiken op je telefoon of tablet door gebruik te maken van een usb-hub/OTG kabel. *Brede compatibiliteit: Windows, MAC OS, Linux, Unix en Android.

Omschrijving van de muis beweger mouse jiggler plug n play thuiswerken altijd online skype microsoft.

De muis beweger mouse jiggler plug n play maakt thuiswerken gemakkelijker. De muis beweger is eenvoudig aan te sluiten op elke computer met een USB-poort en zorgt ervoor dat u altijd online blijft. Hierdoor is het voor u gemakkelijker om op afstand bij te dragen aan vergaderingen, webinars, Skype-gesprekken en Microsoft-teams. De muis beweger heeft een LED-lampje dat aangeeft dat het apparaat actief is, zodat u er zeker van bent dat u altijd verbonden blijft. Het beste aan de muis beweger is dat het geen extra software of drivers vereist. U hoeft alleen uw muis aan te sluiten en de muis beweger in te steken in de USB-poort. U kunt dan direct beginnen met het gebruik van uw muis ook als u niet aan de computer bent. U kunt zelfs afstand doen van uw muis als u wilt, maar uw computer blijft online en u blijft verbonden met al uw collega's. De muis beweger is een must-have voor iedereen die op afstand werkt.

Veelgestelde vragen over de muis beweger mouse jiggler plug n play thuiswerken altijd online skype microsoft.

De muis beweger mouse jiggler plug n play thuiswerken altijd online skype microsoft. heeft de volgende systeemeisen: Je kunt de mouse jiggler ook gebruiken op je telefoon of tablet door gebruik te maken van een usb-hub/OTG kabel. *Brede compatibiliteit: Windows, MAC OS, Linux, Unix en Android..

De muis beweger mouse jiggler plug n play thuiswerken altijd online skype microsoft. is geschikt voor apparaten. 

De muis beweger mouse jiggler plug n play thuiswerken altijd online skype microsoft. is beschikbaar in het .

De muis beweger mouse jiggler plug n play thuiswerken altijd online skype microsoft. heeft het volgende EAN nummer: 6019933367382.

De muis beweger mouse jiggler plug n play thuiswerken altijd online skype microsoft. draait op Mac, Windows.

Bekijk nog meer softwareprogramma's