Microsoft Word 365 E-Learning Cursus Box.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze Microsoft Word 365 E-Learning Cursus Box., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties Microsoft Word 365 E-Learning Cursus Box.

Merk

OEM Office ELearning Menu

Voor hoeveel apparaten

Platform

Mac, Windows

Beschikbare talen

nl

EAN nummer

8720892136329

Systeemeisen

1. Een normale Windows pc of Mac. 2. Een webbrowser geïnstalleerd zoals Chrome, Edge, Firefox, Opera of Safari. 3 Een normale internetverbinding.

Omschrijving van de Microsoft Word 365 E-Learning Cursus Box.

Met de Microsoft Word 365 E-Learning Cursus Box kunnen gebruikers een uitgebreide cursus volgen om zich de basisfunctionaliteiten van Microsoft Word eigen te maken. Deze e-learning omgeving biedt drie verschillende niveaus; basis, gevorderd en expert. In totaal kunnen gebruikers 17:44 uur aan interactieve video's met spraak en ondertiteling bekijken. Deze video's worden verrijkt met praktijkopdrachten, waardoor gebruikers een uitgebreide cursus kunnen volgen en de nodige vaardigheden kunnen ontwikkelen. De Microsoft Word 365 E-Learning Cursus Box is ontwikkeld voor beginners met enige basiskennis. Gebruikers kunnen hierdoor hun kennis vergroten en hun vaardigheden verbeteren. Daarnaast is de cursus ook geschikt voor ervaren gebruikers die hun kennis willen verdiepen. In elk geval biedt de cursus de juiste tools om het leerproces te vergemakkelijken.

Veelgestelde vragen over de Microsoft Word 365 E-Learning Cursus Box.

De Microsoft Word 365 E-Learning Cursus Box. heeft de volgende systeemeisen: 1. Een normale Windows pc of Mac. 2. Een webbrowser geïnstalleerd zoals Chrome, Edge, Firefox, Opera of Safari. 3 Een normale internetverbinding..

De Microsoft Word 365 E-Learning Cursus Box. is geschikt voor apparaten. 

De Microsoft Word 365 E-Learning Cursus Box. is beschikbaar in het nl.

De Microsoft Word 365 E-Learning Cursus Box. heeft het volgende EAN nummer: 8720892136329.

De Microsoft Word 365 E-Learning Cursus Box. draait op Mac, Windows.

Bekijk nog meer softwareprogramma's