Microsoft Windows 11 Pro Licentie Activatiecode Productcode Code Retail.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze Microsoft Windows 11 Pro Licentie Activatiecode Productcode Code Retail., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties Microsoft Windows 11 Pro Licentie Activatiecode Productcode Code Retail.

Merk

Microsoft

Voor hoeveel apparaten

Platform

Windows

Beschikbare talen

nl

EAN nummer

8720813210800

Systeemeisen

Processor: 1 gigahertz (GHz) of sneller met 2 of meer cores op een compatibele 64-bits processor of systeem op een chip (SoC). RAM: 4 gigabyte (GB) Opslag: 64 GB of een groter opslagapparaat Opmerking: Zie hieronder "Meer informatie over opslagruimte om Windows 11 up-to-date te houden" voor meer details. Systeemfirmware Geschikt voor UEFI Secure Boot. Kijk hier voor instructies over hoe je je pc kunt activeren om aan deze vereiste te voldoen. TPM: Trusted Platform Module (TPM) versie 2.0. Kijk hier voor instructies over hoe je pc mogelijk geactiveerd kan worden om aan deze vereiste te voldoen. Grafische kaart Compatibel met DirectX 12 of nieuwer met WDDM 2.0-stuurprogramma Beeldscherm High-definition (720p) beeldscherm dat groter is dan 9” diagonaal, 8 bits per kleurkanaal Internetverbinding en Microsoft-account: Windows 11 Pro voor persoonlijk gebruik en Windows 11 Home vereisen een internetverbinding en een Microsoft-account tijdens de eerste installatie van het apparaat. Om een apparaat in de S-modus van Windows 11 Home uit te schakelen, is ook een internetverbinding vereist. Kom hier meer te weten over S-modus. Voor alle Windows 11-edities is internettoegang vereist om updates uit te voeren en bepaalde functies te downloaden en te gebruiken. Voor een aantal functies is een Microsoft-account vereist.

Omschrijving van de Microsoft Windows 11 Pro Licentie Activatiecode Productcode Code Retail.

Met Microsoft Windows 11 Pro Licentie Activatiecode Productcode Code Retail kunt u gemakkelijk de nieuwste versie van Windows downloaden en installeren. Deze productcode is een sleutel voor de activatie van Windows 11, waardoor u toegang krijgt tot alle functies van het besturingssysteem. Dit product bevat ook een stap-voor-stap-handleiding voor het installeren van Windows 11 Pro. Nadat u dit product heeft aangeschaft, ontvangt u binnen 24 uur per e-mail de productcode en de installatie-instructies. U kunt deze productcode vervolgens gebruiken om Windows 11 Pro te activeren op een Windows 10-computer of laptop. Zodra de activatie is voltooid, kunt u uw apparaat gebruiken met de nieuwste Windows-functies. Bovendien heeft u met Windows 11 Pro het voordeel van geavanceerde beveiligings- en privacy-opties, waaronder Windows Hello en Windows Defender.

Veelgestelde vragen over de Microsoft Windows 11 Pro Licentie Activatiecode Productcode Code Retail.

De Microsoft Windows 11 Pro Licentie Activatiecode Productcode Code Retail. heeft de volgende systeemeisen: Processor: 1 gigahertz (GHz) of sneller met 2 of meer cores op een compatibele 64-bits processor of systeem op een chip (SoC). RAM: 4 gigabyte (GB) Opslag: 64 GB of een groter opslagapparaat Opmerking: Zie hieronder "Meer informatie over opslagruimte om Windows 11 up-to-date te houden" voor meer details. Systeemfirmware Geschikt voor UEFI Secure Boot. Kijk hier voor instructies over hoe je je pc kunt activeren om aan deze vereiste te voldoen. TPM: Trusted Platform Module (TPM) versie 2.0. Kijk hier voor instructies over hoe je pc mogelijk geactiveerd kan worden om aan deze vereiste te voldoen. Grafische kaart Compatibel met DirectX 12 of nieuwer met WDDM 2.0-stuurprogramma Beeldscherm High-definition (720p) beeldscherm dat groter is dan 9” diagonaal, 8 bits per kleurkanaal Internetverbinding en Microsoft-account: Windows 11 Pro voor persoonlijk gebruik en Windows 11 Home vereisen een internetverbinding en een Microsoft-account tijdens de eerste installatie van het apparaat. Om een apparaat in de S-modus van Windows 11 Home uit te schakelen, is ook een internetverbinding vereist. Kom hier meer te weten over S-modus. Voor alle Windows 11-edities is internettoegang vereist om updates uit te voeren en bepaalde functies te downloaden en te gebruiken. Voor een aantal functies is een Microsoft-account vereist..

De Microsoft Windows 11 Pro Licentie Activatiecode Productcode Code Retail. is geschikt voor apparaten. 

De Microsoft Windows 11 Pro Licentie Activatiecode Productcode Code Retail. is beschikbaar in het nl.

De Microsoft Windows 11 Pro Licentie Activatiecode Productcode Code Retail. heeft het volgende EAN nummer: 8720813210800.

De Microsoft Windows 11 Pro Licentie Activatiecode Productcode Code Retail. draait op Windows.

Bekijk nog meer softwareprogramma's