Microsoft Windows 11 Home 1 apparaat Nederlands PC Download.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze Microsoft Windows 11 Home 1 apparaat Nederlands PC Download., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties Microsoft Windows 11 Home 1 apparaat Nederlands PC Download.

Merk

Microsoft

Voor hoeveel apparaten

Platform

Windows

Beschikbare talen

nl

EAN nummer

889842965476

Systeemeisen

Processors/cpu's (Centrale verwerkingseenheden): 1 Ghz of sneller met 2 of meer kernen RAM: 4 GB. Storage: 64 GB of groter opslagapparaat. Grafische kaart: Compatibel met DirectX 12 of hoger met WDDM 2.0-stuurprogramma.

Omschrijving van de Microsoft Windows 11 Home 1 apparaat Nederlands PC Download.

Microsoft Windows 11 Home 1 apparaat Nederlands PC Download is de perfecte manier om je computer te upgraden. Het is een gebruiksvriendelijke software die je in staat stelt de nieuwste Windows-technologie te gebruiken. Met deze software kun je genieten van een uitgebreide selectie aan functies zoals het maken van documenten, foto's bewerken, het bekijken van video's en meer. Je hebt ook toegang tot vele mogelijkheden waarmee je je pc kunt optimaliseren, waaronder de optie om Windows Update te gebruiken om de nieuwste patches en updates te installeren. Krijg ook toegang tot gemakkelijke en snelle toegang tot Microsoft Office-programma's. Dankzij deze software kun je van een beveiligde en betrouwbare Windows-ervaring genieten, waarbij je ook op de hoogte blijft van de laatste beveiligingspatches. Met Windows 11 kun je ook gebruik maken van de Windows Store, waar je tal van apps kunt vinden om je ervaring te verbeteren.

Veelgestelde vragen over de Microsoft Windows 11 Home 1 apparaat Nederlands PC Download.

De Microsoft Windows 11 Home 1 apparaat Nederlands PC Download. heeft de volgende systeemeisen: Processors/cpu's (Centrale verwerkingseenheden): 1 Ghz of sneller met 2 of meer kernen RAM: 4 GB. Storage: 64 GB of groter opslagapparaat. Grafische kaart: Compatibel met DirectX 12 of hoger met WDDM 2.0-stuurprogramma..

De Microsoft Windows 11 Home 1 apparaat Nederlands PC Download. is geschikt voor apparaten. 

De Microsoft Windows 11 Home 1 apparaat Nederlands PC Download. is beschikbaar in het nl.

De Microsoft Windows 11 Home 1 apparaat Nederlands PC Download. heeft het volgende EAN nummer: 889842965476.

De Microsoft Windows 11 Home 1 apparaat Nederlands PC Download. draait op Windows.

Bekijk nog meer softwareprogramma's