Microsoft PowerPoint 365 E-Learning Cursus Box.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze Microsoft PowerPoint 365 E-Learning Cursus Box., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties Microsoft PowerPoint 365 E-Learning Cursus Box.

Merk

OEM Office ELearning Menu

Voor hoeveel apparaten

Platform

Mac, Windows

Beschikbare talen

nl

EAN nummer

8720892136336

Systeemeisen

1. Een normale Windows pc of Mac. 2. Een webbrowser geïnstalleerd zoals Chrome, Edge, Firefox, Opera of Safari. 3 Een normale internetverbinding.

Omschrijving van de Microsoft PowerPoint 365 E-Learning Cursus Box.

Met de Microsoft PowerPoint 365 E-Learning Cursus Box heb je toegang tot een uitgebreide suite van leeromgevingen en tools om jouw PowerPoint vaardigheden te verbeteren. Je krijgt toegang tot meer dan 50 uur aan online cursussen, waarbij je alle kennis en vaardigheden kunt verwerven die nodig zijn voor het maken van professionele presentaties. Het is mogelijk om op jouw eigen tempo te leren, dankzij de wereldwijde toegang tot een cloudomgeving en de optie om de cursussen op elk apparaat te volgen. Je ontvangt ook interactieve video's met spraak en ondertiteling, waarmee je kunt zien hoe PowerPoint werkt en wat je kunt doen om je presentatie te verbeteren. Je krijgt ook toegang tot een geweldige set van praktijkopdrachten en oefeningen, die je helpen je vaardigheden te verfijnen. De cursus biedt ook real-time analyses van je antwoorden, waardoor je je voortgang kunt volgen en je kunt zien waar je nog moet verbeteren. Daarnaast krijg je toegang tot rapportages die je kunt gebruiken om je voortgang te monitoren.

Veelgestelde vragen over de Microsoft PowerPoint 365 E-Learning Cursus Box.

De Microsoft PowerPoint 365 E-Learning Cursus Box. heeft de volgende systeemeisen: 1. Een normale Windows pc of Mac. 2. Een webbrowser geïnstalleerd zoals Chrome, Edge, Firefox, Opera of Safari. 3 Een normale internetverbinding..

De Microsoft PowerPoint 365 E-Learning Cursus Box. is geschikt voor apparaten. 

De Microsoft PowerPoint 365 E-Learning Cursus Box. is beschikbaar in het nl.

De Microsoft PowerPoint 365 E-Learning Cursus Box. heeft het volgende EAN nummer: 8720892136336.

De Microsoft PowerPoint 365 E-Learning Cursus Box. draait op Mac, Windows.

Bekijk nog meer softwareprogramma's