Microsoft Office Home Student 2019 1 PC Meerdere Talen Levenslange Licentie.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze Microsoft Office Home Student 2019 1 PC Meerdere Talen Levenslange Licentie., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties Microsoft Office Home Student 2019 1 PC Meerdere Talen Levenslange Licentie.

Merk

Microsoft

Voor hoeveel apparaten

1 PC

Platform

Mac, Windows

Beschikbare talen

en

EAN nummer

889842323917

Systeemeisen

Windows 10 en hoger & MacOS.

Omschrijving van de Microsoft Office Home Student 2019 1 PC Meerdere Talen Levenslange Licentie.

Met Microsoft Office Home Student 2019 krijgt u een betrouwbare en veelzijdige suite met alle kenmerken om productiever en efficiënter te werken. Dankzij deze levenslange licentie kunt u zich voorbereiden op de toekomst met de nieuwste versie van Office. Deze suite bevat meerdere talen en is compatibel met Windows 10 of 11 en MacOS. U krijgt een eenvoudige installatieprocedure met de beste Office-apps zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. U kunt meteen aan de slag met documenten, spreadsheets en presentaties, waarbij u de mogelijkheid heeft om documenten te bewerken, samen te werken met anderen en te delen. Bovendien heeft u met Microsoft Office Home Student 2019 toegang tot 1 TB OneDrive-opslagruimte, waarmee u eenvoudig al uw bestanden kunt opslaan, beheren en delen. U kunt ook vanuit uw lievelingsapps zoals Word, Excel en PowerPoint naar OneDrive gaan om bestanden te openen, bewerken en maken. Met deze versie van Office kunt u ook profiteren van de Microsoft-ondersteuning, waarmee u uw vragen over Office kunt stellen.

Veelgestelde vragen over de Microsoft Office Home Student 2019 1 PC Meerdere Talen Levenslange Licentie.

De Microsoft Office Home Student 2019 1 PC Meerdere Talen Levenslange Licentie. heeft de volgende systeemeisen: Windows 10 en hoger & MacOS..

De Microsoft Office Home Student 2019 1 PC Meerdere Talen Levenslange Licentie. is geschikt voor 1 PC apparaten. 

De Microsoft Office Home Student 2019 1 PC Meerdere Talen Levenslange Licentie. is beschikbaar in het en.

De Microsoft Office Home Student 2019 1 PC Meerdere Talen Levenslange Licentie. heeft het volgende EAN nummer: 889842323917.

De Microsoft Office Home Student 2019 1 PC Meerdere Talen Levenslange Licentie. draait op Mac, Windows.

Bekijk nog meer softwareprogramma's