Microsoft Office 2019 Home Business Eenmalige aankoop (code in doosje).

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze Microsoft Office 2019 Home Business Eenmalige aankoop (code in doosje)., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties Microsoft Office 2019 Home Business Eenmalige aankoop (code in doosje).

Merk

Microsoft

Voor hoeveel apparaten

1 PC

Platform

Windows

Beschikbare talen

nl

EAN nummer

889842336801

Systeemeisen

minimale processor snelheid: 1600 MHz

Omschrijving van de Microsoft Office 2019 Home Business Eenmalige aankoop (code in doosje).

Met Microsoft Office 2019 Home Business Eenmalige aankoop (code in doosje) heeft u toegang tot de beste kantoorsoftware van Microsoft. U krijgt de laatste versie van Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access en Skype voor Bedrijven. Met deze software kunt u al uw werkzaamheden efficiënt en effectief uitvoeren. Met Microsoft Office 2019 krijgt u meer mogelijkheden om uw documenten te creëren, bewerken en delen. U kunt documenten maken, bewerken, bekijken, beoordelen en delen met meer dan een persoon tegelijk. De software bevat ook veel handige functies, waaronder realtime samenwerking, taalhulpmiddelen, kantoor-apps en een modern ontwerp. U kunt ook genieten van een verbeterde beveiliging met Microsoft Office 2019. Geniet van een veilige en betrouwbare omgeving met authentificatie voor meerdere gebruikers en de mogelijkheid om overal toegang te krijgen. Met Microsoft Office 2019 Home Business Eenmalige Aankoop (code in doosje) kunt u uw kantoorwerk doen zoals nooit tevoren.

Veelgestelde vragen over de Microsoft Office 2019 Home Business Eenmalige aankoop (code in doosje).

De Microsoft Office 2019 Home Business Eenmalige aankoop (code in doosje). heeft de volgende systeemeisen: minimale processor snelheid: 1600 MHz.

De Microsoft Office 2019 Home Business Eenmalige aankoop (code in doosje). is geschikt voor 1 PC apparaten. 

De Microsoft Office 2019 Home Business Eenmalige aankoop (code in doosje). is beschikbaar in het nl.

De Microsoft Office 2019 Home Business Eenmalige aankoop (code in doosje). heeft het volgende EAN nummer: 889842336801.

De Microsoft Office 2019 Home Business Eenmalige aankoop (code in doosje). draait op Windows.

Bekijk nog meer softwareprogramma's