Mesa Trailrunner Forest.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Mesa Trailrunner Forest., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Mesa Trailrunner Forest.

Schoenmaat

43.5

Geslacht

Mannen

Kleur

Forest

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Mesh

Schoenhoogte

Maatadvies

Valt klein

Omschrijving van de Mesa Trailrunner Forest.

De Mesa Trailrunner Forest schoenen zijn perfecte schoenen voor het hardlopen over trails, gravel en asfalt. Met het lichte gewicht en de barefoot constructie zijn deze schoenen ideaal om mee te nemen in de rugzak. De Trailrunner Forest biedt een geweldige grip en de perfecte pasvorm voor een comfortabele looppas. Daarnaast is de Trailrunner Forest ook geschikt als waterschoen voor het doen van rivierdoorwadingen of het lopen over zeer nat terrein. En als de robuustere schoenen het begeven, dan heb je altijd deze fijne lichte schoenen als reserveschoen. De Trailrunner Forest is de perfecte schoen voor mensen die veel op pad zijn en die graag wandelen, hardlopen of gewoon lekker buiten willen zijn.

Veelgestelde vragen over de Mesa Trailrunner Forest.

De Mesa Trailrunner Forest. zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Mesa Trailrunner Forest. zijn verkrijgbaar in Forest. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Mesa Trailrunner Forest. hebben een pasvorm en het maatadvies is: Valt klein.

De Mesa Trailrunner Forest. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Mesa Trailrunner Forest. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen