Mesa Trailrunner Black.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Mesa Trailrunner Black., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Mesa Trailrunner Black.

Schoenmaat

43.5

Geslacht

Mannen

Kleur

Zwart

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Veters

Materiaal

Mesh

Schoenhoogte

Maatadvies

Valt klein

Omschrijving van de Mesa Trailrunner Black.

De Mesa Trailrunner Black is een perfecte schoen voor hardlopen over outdoor trails. De schoen is geschikt voor het lopen over zowel gravelpaadjes als asfalt. Daarnaast is de schoen ook ideaal om mee te nemen in de rugzak. De Trailrunner Black is zowel perfect als schoen voor ’s avonds na een dag hiken in het kamp, als waterschoen voor het doorwaden van rivieren of door nat terrein te lopen, en ook als reserveschoen als je robuustere schoenen het begeven. De Trailrunner Black heeft een barefoot constructie en biedt een geweldige grip. Dit maakt de schoen ook perfect voor veel hikes. De schoen is dus perfect om mee te nemen, zowel in je rugzak als als je outfit voor jouw avontuurlijke reis. De lichtgewicht constructie, de perfecte grip en de geweldige pasvorm maken deze schoen de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een licht en comfortabel schoeisel voor outdoor trails.

Veelgestelde vragen over de Mesa Trailrunner Black.

De Mesa Trailrunner Black. zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Mesa Trailrunner Black. zijn verkrijgbaar in Zwart. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Mesa Trailrunner Black. hebben een Normaal pasvorm en het maatadvies is: Valt klein.

De Mesa Trailrunner Black. heeft een Veters sluiting en de schoenhoogte is .

De Mesa Trailrunner Black. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen