MERRELL Moab Speed Low WP Wandelschoenen Blue Kinderen EU 36.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze MERRELL Moab Speed Low WP Wandelschoenen Blue Kinderen EU 36., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties MERRELL Moab Speed Low WP Wandelschoenen Blue Kinderen EU 36.

Schoenmaat

36

Geslacht

Meisjes, Jongens, Jongens en meisjes

Kleur

Blue

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de MERRELL Moab Speed Low WP Wandelschoenen Blue Kinderen EU 36.

De MERRELL Moab Speed Low WP Wandelschoenen Blue Kinderen EU 36 zijn een ideale keuze voor je kinderen als ze op avontuur willen gaan. Deze lichtgewicht schoenen zijn gemaakt van ademend textiel en zijn voorzien van een traditionele vetersluiting voor een veilige en comfortabele pasvorm. De schoenen zijn afgewerkt met een waterdichte hybride constructie waardoor ze ook geschikt zijn voor avontuurlijke activiteiten in natte omstandigheden. De zool van de MERRELL Moab Speed Low WP Wandelschoenen Blue Kinderen EU 36 is gemaakt van flexibele EVA-materiaal dat zorgt voor een extra demping en comfort. De buitenzool is voorzien van een M-Select GRIP-technologie waardoor je kinderen altijd een goede grip hebben op verschillende soorten ondergronden. Deze schoenen zijn de perfecte keuze voor je kinderen als ze op avontuur willen gaan.

Veelgestelde vragen over de MERRELL Moab Speed Low WP Wandelschoenen Blue Kinderen EU 36.

De MERRELL Moab Speed Low WP Wandelschoenen Blue Kinderen EU 36. zijn geschikt voor Meisjes, Jongens, Jongens en meisjes en voor de doelgroep Kinderen. 

De MERRELL Moab Speed Low WP Wandelschoenen Blue Kinderen EU 36. zijn verkrijgbaar in Blue. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De MERRELL Moab Speed Low WP Wandelschoenen Blue Kinderen EU 36. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De MERRELL Moab Speed Low WP Wandelschoenen Blue Kinderen EU 36. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De MERRELL Moab Speed Low WP Wandelschoenen Blue Kinderen EU 36. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen