Merrell Moab Iii Low Waterproof Wandelschoenen EU 38.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Merrell Moab Iii Low Waterproof Wandelschoenen EU 38., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Merrell Moab Iii Low Waterproof Wandelschoenen EU 38.

Schoenmaat

38

Geslacht

Meisjes, Jongens, Jongens en meisjes

Kleur

Altitude

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Veters

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Valt normaal

Omschrijving van de Merrell Moab Iii Low Waterproof Wandelschoenen EU 38.

De Merrell Moab III Low Waterproof Wandelschoenen EU 38 is een duurzame wandelaar die voor alles is gebouwd. Het bovenwerk van leer en mesh zorgt voor een stevige pasvorm met een versterkte neus. De waterdichte constructie houdt de voeten droog en de gerecycleerde PET-voeringen en anti-stank voering helpen geurtjes te verminderen. De traditionele vetersluiting en de zachte en lichtere interne EVA-constructie maken deze schoenen comfortabeler. Deze wandelschoenen staan ook bekend om hun grip, dankzij de grijpende nokken die essentiële tractie op het parcours bieden. De Merrell Moab III Low Waterproof Wandelschoenen EU 38 bieden de beste bescherming en duurzaamheid voor de avontuurlijke voeten. Ze zijn gemaakt met waterdichte materialen, zachtere en lichtere EVA-constructie en gerecycleerde PET-voeringen. De schoenen zijn comfortabel en hebben een stevig bovenwerk met een versterkte neus. De tractie wordt verzekerd dankzij de grijpende nokken, waardoor je onbeperkt kunt verkennen.

Veelgestelde vragen over de Merrell Moab Iii Low Waterproof Wandelschoenen EU 38.

De Merrell Moab Iii Low Waterproof Wandelschoenen EU 38. zijn geschikt voor Meisjes, Jongens, Jongens en meisjes en voor de doelgroep Kinderen. 

De Merrell Moab Iii Low Waterproof Wandelschoenen EU 38. zijn verkrijgbaar in Altitude. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Merrell Moab Iii Low Waterproof Wandelschoenen EU 38. hebben een Normaal pasvorm en het maatadvies is: Valt normaal.

De Merrell Moab Iii Low Waterproof Wandelschoenen EU 38. heeft een Veters sluiting en de schoenhoogte is .

De Merrell Moab Iii Low Waterproof Wandelschoenen EU 38. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen