Meindl Wachdienst HS Men Heren Wandelschoen.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Meindl Wachdienst HS Men Heren Wandelschoen., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Meindl Wachdienst HS Men Heren Wandelschoen.

Schoenmaat

42.5

Geslacht

Mannen

Kleur

Zwart

Pasvorm

Sluiting

Veters

Materiaal

Leer

Schoenhoogte

Laag

Maatadvies

Valt normaal

Omschrijving van de Meindl Wachdienst HS Men Heren Wandelschoen.

De Meindl Wachdienst HS Men Heren Wandelschoen is een kwalitatief hoogwaardige schoen voor heren. Het lederen bovenwerk is zeer stevig en duurzaam. Daarnaast hebben deze wandelschoenen een waterdichte afwerking en een uitstekende afwikkeling. Hierdoor zijn de schoenen geschikt voor intensief gebruik, zoals flinke dagtochten of alledaags gebruik. De Meindl Wachdienst HS Men Heren Wandelschoenen zijn bovendien geschikt voor mensen die professioneel in de bewaking, horeca of andere sectoren werken. De schoenen zijn antistatisch en bestand tegen olie, benzine en zuren. Daarnaast is het merk Meindl bekend om de uitstekende pasvorm en kwaliteit van hun schoenen. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat deze schoen je nooit in de steek zal laten.

Veelgestelde vragen over de Meindl Wachdienst HS Men Heren Wandelschoen.

De Meindl Wachdienst HS Men Heren Wandelschoen. zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Meindl Wachdienst HS Men Heren Wandelschoen. zijn verkrijgbaar in Zwart. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Meindl Wachdienst HS Men Heren Wandelschoen. hebben een pasvorm en het maatadvies is: Valt normaal.

De Meindl Wachdienst HS Men Heren Wandelschoen. heeft een Veters sluiting en de schoenhoogte is Laag.

De Meindl Wachdienst HS Men Heren Wandelschoen. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen