Meindl Vakuum Lady Ultra 96 beige Schoenen Wandelschoenen Bergschoenen.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Meindl Vakuum Lady Ultra 96 beige Schoenen Wandelschoenen Bergschoenen., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Meindl Vakuum Lady Ultra 96 beige Schoenen Wandelschoenen Bergschoenen.

Schoenmaat

42.5

Geslacht

Vrouwen

Kleur

Beige

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Nubuck

Schoenhoogte

Maatadvies

Valt normaal

Omschrijving van de Meindl Vakuum Lady Ultra 96 beige Schoenen Wandelschoenen Bergschoenen.

De Meindl Vakuum Ultra Lady is een prachtige wandelschoen voor vrouwen uit het A/B segment. De schoen is gemaakt van robuust nubuck en voorzien van een Gore-Tex Performance Comfort voering. Hierdoor kan de voet ademend blijven en blijven de voeten droog tijdens buitenactiviteiten. De schoen is uitgerust met een Meindl MFS-Vakuum systeem. Hierdoor past de schoen zich optimaal aan naar de voet en wordt deze zacht en constant omsloten. Zo heeft u altijd de beste steun. Bovendien heeft MFS-Vakuum een speciale voetbed met een stevige, absorberende bovenlaag, een tussenlaag van MFS foam en een onderlaag van Pe foam voor optimale schokdemping. De grootste pluspunten van deze schoen zijn het gemiddelde isolatieniveau voor koele tot warme temperaturen en het lichte gewicht van maar liefst 510 gram. De Meindl Vakuum Ultra Lady is een perfecte keuze voor wandelaars die op zoek zijn naar een comfortabele schoen die licht aanvoelt en goede steun biedt.

Veelgestelde vragen over de Meindl Vakuum Lady Ultra 96 beige Schoenen Wandelschoenen Bergschoenen.

De Meindl Vakuum Lady Ultra 96 beige Schoenen Wandelschoenen Bergschoenen. zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Meindl Vakuum Lady Ultra 96 beige Schoenen Wandelschoenen Bergschoenen. zijn verkrijgbaar in Beige. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Meindl Vakuum Lady Ultra 96 beige Schoenen Wandelschoenen Bergschoenen. hebben een pasvorm en het maatadvies is: Valt normaal.

De Meindl Vakuum Lady Ultra 96 beige Schoenen Wandelschoenen Bergschoenen. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Meindl Vakuum Lady Ultra 96 beige Schoenen Wandelschoenen Bergschoenen. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen