Meindl Power Walker Lady 2.0 Schwarz/silber Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Meindl Power Walker Lady 2.0 Schwarz/silber Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen, misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Meindl Power Walker Lady 2.0 Schwarz/silber Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen

Schoenmaat

42.5

Geslacht

Vrouwen

Kleur

Zwart

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Leer | Rubber | Textiel

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Meindl Power Walker Lady 2.0 Schwarz/silber Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over de Meindl Power Walker Lady 2.0 Schwarz/silber Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen

De Meindl Power Walker Lady 2.0 Schwarz/silber Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Meindl Power Walker Lady 2.0 Schwarz/silber Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen zijn verkrijgbaar in Zwart. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Meindl Power Walker Lady 2.0 Schwarz/silber Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Meindl Power Walker Lady 2.0 Schwarz/silber Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Meindl Power Walker Lady 2.0 Schwarz/silber Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen