Meindl Power Walker Gore-tex Heren Wandelschoenen 5568-49 Kleur Maat 43.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Meindl Power Walker Gore-tex Heren Wandelschoenen 5568-49 Kleur Maat 43., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Meindl Power Walker Gore-tex Heren Wandelschoenen 5568-49 Kleur Maat 43.

Schoenmaat

43

Geslacht

Mannen

Kleur

Blauw

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Leer

Schoenhoogte

Laag

Maatadvies

Omschrijving van de Meindl Power Walker Gore-tex Heren Wandelschoenen 5568-49 Kleur Maat 43.

De Meindl Power Walker Gore-tex Heren Wandelschoenen 5568-49 zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovenmateriaal is gemaakt van ventilatiegaas, waardoor je voeten zullen ademen tijdens het wandelen. Daarnaast is de voering gemaakt van Gore-tex, wat ervoor zorgt dat de schoenen waterdicht zijn. De binnenzool is gemaakt van het Air-active-® Wellness Sport voetbed, waardoor je voeten optimaal comfort zullen ervaren tijdens het wandelen. De buitenzool is gemaakt van het Meindl Comfort Fit-® Wellness Walking Soft-step loopvlak, wat zorgt voor een goede grip op de ondergrond. De schoenen zijn voorzien van een comfortabele hakhoogte, wat ervoor zorgt dat je je voeten in een natuurlijke positie houdt. De schoenen zijn verkrijgbaar in de kleur en maat 43.

Veelgestelde vragen over de Meindl Power Walker Gore-tex Heren Wandelschoenen 5568-49 Kleur Maat 43.

De Meindl Power Walker Gore-tex Heren Wandelschoenen 5568-49 Kleur Maat 43. zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Meindl Power Walker Gore-tex Heren Wandelschoenen 5568-49 Kleur Maat 43. zijn verkrijgbaar in Blauw. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Meindl Power Walker Gore-tex Heren Wandelschoenen 5568-49 Kleur Maat 43. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Meindl Power Walker Gore-tex Heren Wandelschoenen 5568-49 Kleur Maat 43. heeft een sluiting en de schoenhoogte is Laag.

De Meindl Power Walker Gore-tex Heren Wandelschoenen 5568-49 Kleur Maat 43. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen