Meindl Orlando Lady GTX Wandelschoen Marine Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Meindl Orlando Lady GTX Wandelschoen Marine Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Meindl Orlando Lady GTX Wandelschoen Marine Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen.

Schoenmaat

42.5

Geslacht

Vrouwen

Kleur

Rood

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Synthetisch

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Meindl Orlando Lady GTX Wandelschoen Marine Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen.

De Meindl Orlando Lady GTX Wandelschoen is een uitstekende keuze voor vrouwen die willen wandelen in Nederland en licht bergachtig terrein. Deze wandelschoenen hebben een bovenmateriaal van hoogwaardige nubuckleer en een GORE-TEX voering, wat de schoenen geschikt maakt voor alle weersomstandigheden. Bovendien hebben de Orlando Lady GTX een bredere voorvoet, waardoor er meer bewegingsruimte is. De schoenen beschikken over een AIR-ACTIVE® Wellness Sport voetbed dat voor extra comfort zorgt, waardoor je langer kunt genieten van je wandeling. De Meindl Comfort Sport zolen zijn gemaakt van een duurzaam materiaal dat lange tijd meegaat. Bovendien is de schoen licht, met een gewicht van slechts 360 gram. De Orlando Lady GTX is een brede schoen, wat bijdraagt aan het comfort dat deze schoen biedt.

Veelgestelde vragen over de Meindl Orlando Lady GTX Wandelschoen Marine Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen.

De Meindl Orlando Lady GTX Wandelschoen Marine Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen. zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Meindl Orlando Lady GTX Wandelschoen Marine Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen. zijn verkrijgbaar in Rood. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Meindl Orlando Lady GTX Wandelschoen Marine Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Meindl Orlando Lady GTX Wandelschoen Marine Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Meindl Orlando Lady GTX Wandelschoen Marine Schoenen Wandelschoenen Lage schoenen. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen