Meindl Ohio 2 GTX heren wandelschoenen 49 marine.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Meindl Ohio 2 GTX heren wandelschoenen 49 marine., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Meindl Ohio 2 GTX heren wandelschoenen 49 marine.

Schoenmaat

45

Geslacht

Mannen

Kleur

Blauw

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Veters

Materiaal

Nubuck

Schoenhoogte

Hoog

Maatadvies

Valt normaal

Omschrijving van de Meindl Ohio 2 GTX heren wandelschoenen 49 marine.

Meindl Ohio 2 GTX heren wandelschoenen 49 marine biedt kwaliteit en comfort voor lange wandelingen. De stevige halfhoge constructie is gemaakt van duurzaam nubuck-leer en is 100% waterdicht. De schoenen zijn uitgerust met een soepele afwikkeling waardoor je je voeten niet zal vermoeien. De pasvorm is perfect afgestemd op je voeten en biedt je ondersteuning bij elke stap die je zet. Meindl staat bekend om zijn kwaliteitsschoenen en uitstekende pasvorm. Deze schoenen zijn dan ook perfect voor stevige wandelingen op vlak en heuvelachtig terrein. Je kunt erop vertrouwen dat deze schoenen je niet in de steek zullen laten, omdat ze je de beste ondersteuning bieden en je de nodige grip geven op het terrein.

Veelgestelde vragen over de Meindl Ohio 2 GTX heren wandelschoenen 49 marine.

De Meindl Ohio 2 GTX heren wandelschoenen 49 marine. zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Meindl Ohio 2 GTX heren wandelschoenen 49 marine. zijn verkrijgbaar in Blauw. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Meindl Ohio 2 GTX heren wandelschoenen 49 marine. hebben een Normaal pasvorm en het maatadvies is: Valt normaal.

De Meindl Ohio 2 GTX heren wandelschoenen 49 marine. heeft een Veters sluiting en de schoenhoogte is Hoog.

De Meindl Ohio 2 GTX heren wandelschoenen 49 marine. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen