Meindl Laredo GTX Heren Wandelschoen A Antraciet 42.5.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Meindl Laredo GTX Heren Wandelschoen A Antraciet 42.5., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Meindl Laredo GTX Heren Wandelschoen A Antraciet 42.5.

Schoenmaat

42.5

Geslacht

Mannen

Kleur

rood

Pasvorm

Sluiting

Veters

Materiaal

Nubuck

Schoenhoogte

Laag

Maatadvies

Valt normaal

Omschrijving van de Meindl Laredo GTX Heren Wandelschoen A Antraciet 42.5.

De Meindl Laredo GTX Heren Wandelschoen A Antraciet 42.5 is een uitstekende schoen voor heren die een stevig en duurzaam lederen bovenwerk zoeken. Ze zijn waterdicht en daarom perfect geschikt voor flinke dagtochten of alledaags gebruik. De schoenen hebben een uitstekende afwikkeling die je comfortabel en veilig naar je bestemming brengt. Daarnaast staat Meindl bekend om het leveren van kwaliteitsschoenen met een uitstekende pasvorm. De Meindl Laredo GTX Heren Wandelschoen A Antraciet 42.5 is dan ook zo ontworpen dat hij perfect aansluit op je voet, zodat je optimaal comfort krijgt tijdens het wandelen. Deze schoenen zullen je daarom nooit in de steek laten.

Veelgestelde vragen over de Meindl Laredo GTX Heren Wandelschoen A Antraciet 42.5.

De Meindl Laredo GTX Heren Wandelschoen A Antraciet 42.5. zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Meindl Laredo GTX Heren Wandelschoen A Antraciet 42.5. zijn verkrijgbaar in rood. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Meindl Laredo GTX Heren Wandelschoen A Antraciet 42.5. hebben een pasvorm en het maatadvies is: Valt normaal.

De Meindl Laredo GTX Heren Wandelschoen A Antraciet 42.5. heeft een Veters sluiting en de schoenhoogte is Laag.

De Meindl Laredo GTX Heren Wandelschoen A Antraciet 42.5. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen