Meindl Bellavista Mfs Heren Wandelschoenen 2426-31 Kleur Antraciet Maat 48.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Meindl Bellavista Mfs Heren Wandelschoenen 2426-31 Kleur Antraciet Maat 48., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Meindl Bellavista Mfs Heren Wandelschoenen 2426-31 Kleur Antraciet Maat 48.

Schoenmaat

48

Geslacht

Mannen

Kleur

Antraciet

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Veters | Haaksluiting

Materiaal

Nubuck

Schoenhoogte

Hoog

Maatadvies

Valt normaal

Omschrijving van de Meindl Bellavista Mfs Heren Wandelschoenen 2426-31 Kleur Antraciet Maat 48.

De Meindl Bellavista MFS Heren Wandelschoenen 2426-31 in kleur antraciet en maat 48 zijn waterdichte schoenen die perfect passen bij stevige dagtochten op vlak en heuvelachtig terrein. De binnenzool is voorzien van het MFS Vakuum systeem (Memory Foam) wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De buitenzool is gemaakt van Meindl Multigrip 3 materiaal wat zelf reinigend is. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over modder, zand of andere vuiligheid. Dankzij de hoge kwaliteit van de producten en de perfecte pasvorm die Meindl bekend staat, kun je er zeker van zijn dat deze schoenen je nooit in de steek zullen laten.

Veelgestelde vragen over de Meindl Bellavista Mfs Heren Wandelschoenen 2426-31 Kleur Antraciet Maat 48.

De Meindl Bellavista Mfs Heren Wandelschoenen 2426-31 Kleur Antraciet Maat 48. zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Meindl Bellavista Mfs Heren Wandelschoenen 2426-31 Kleur Antraciet Maat 48. zijn verkrijgbaar in Antraciet. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Meindl Bellavista Mfs Heren Wandelschoenen 2426-31 Kleur Antraciet Maat 48. hebben een Normaal pasvorm en het maatadvies is: Valt normaal.

De Meindl Bellavista Mfs Heren Wandelschoenen 2426-31 Kleur Antraciet Maat 48. heeft een Veters | Haaksluiting sluiting en de schoenhoogte is Hoog.

De Meindl Bellavista Mfs Heren Wandelschoenen 2426-31 Kleur Antraciet Maat 48. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen