McAfee Total Protection 1 jaar 3 apparaten Nederlands PC/Mac/iOS/Android Download.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze McAfee Total Protection 1 jaar 3 apparaten Nederlands PC/Mac/iOS/Android Download., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties McAfee Total Protection 1 jaar 3 apparaten Nederlands PC/Mac/iOS/Android Download.

Merk

McAfee

Voor hoeveel apparaten

3 PC's/Mac's

Platform

MAC | Windows | Android | iOS

Beschikbare talen

nl

EAN nummer

731944729381

Systeemeisen

Omschrijving van de McAfee Total Protection 1 jaar 3 apparaten Nederlands PC/Mac/iOS/Android Download.

Met McAfee® Total Protection wordt uw pc, Mac, smartphone en tablet† voorzien van een premium beveiligingspakket. U krijgt optimale bescherming tegen virussen, malware en andere online bedreigingen. U kunt er zeker van zijn dat uw identiteit veilig is en dat uw privacy wordt beschermd. Met deze software kunt u ook een betrouwbare back-up maken van uw persoonlijke bestanden. Daarnaast biedt McAfee® Total Protection u de 100% garantie2 dat een expert van McAfee het virus verwijdert. Mocht deze software uw computer niet volledig tegen virussen beschermen, dan krijgt u uw geld terug. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.*. McAfee® Total Protection is een betrouwbare oplossing voor een jaar voor maximaal 3 apparaten. De software is geschikt voor Nederlandse pc's, Macs, iOS en Android. De download is eenvoudig en voorziet u direct van de beste bescherming tegen online dreigingen.

Veelgestelde vragen over de McAfee Total Protection 1 jaar 3 apparaten Nederlands PC/Mac/iOS/Android Download.

De McAfee Total Protection 1 jaar 3 apparaten Nederlands PC/Mac/iOS/Android Download. heeft de volgende systeemeisen: .

De McAfee Total Protection 1 jaar 3 apparaten Nederlands PC/Mac/iOS/Android Download. is geschikt voor 3 PC's/Mac's apparaten. 

De McAfee Total Protection 1 jaar 3 apparaten Nederlands PC/Mac/iOS/Android Download. is beschikbaar in het nl.

De McAfee Total Protection 1 jaar 3 apparaten Nederlands PC/Mac/iOS/Android Download. heeft het volgende EAN nummer: 731944729381.

De McAfee Total Protection 1 jaar 3 apparaten Nederlands PC/Mac/iOS/Android Download. draait op MAC | Windows | Android | iOS.

Bekijk nog meer softwareprogramma's