McAfee AntiVirus 1 Apparaat 1 jaar Nederlands Windows.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze McAfee AntiVirus 1 Apparaat 1 jaar Nederlands Windows., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties McAfee AntiVirus 1 Apparaat 1 jaar Nederlands Windows.

Merk

McAfee

Voor hoeveel apparaten

1 PC

Platform

Windows

Beschikbare talen

nl

EAN nummer

614614782278

Systeemeisen

Windows 10, 8.1, 8, 7 (32-bits en 64-bits)

Omschrijving van de McAfee AntiVirus 1 Apparaat 1 jaar Nederlands Windows.

Met McAfee AntiVirus krijgt u gedetailleerde bescherming voor uw pc. De software biedt een uitgebreide bescherming tegen virussen, malware, spyware en andere geavanceerde online bedreigingen. U kunt de prestaties van uw pc ook verbeteren door het scannen en verwijderen van ongewenste software en bestanden. McAfee AntiVirus is gebruiksvriendelijk, waardoor het eenvoudig is om te installeren en te gebruiken. Daarnaast biedt McAfee AntiVirus ook real-time beveiliging. Dankzij deze technologie kunt u gerust surfen, bankieren en shoppen zonder bang te zijn voor online bedreigingen. Door het gebruik van beveiligingsdiensten zoals Firewall-beveiliging kunt u ook uw gegevens beschermen tegen hackers en identiteitsdiefstal. McAfee AntiVirus biedt ook extra functies, waaronder het blokkeren van verbindingen met mogelijk gevaarlijke websites, het opsporen van kwaadaardige downloads, het voorkomen van spam en frauduleuze websites en het scannen van e-mailbijlagen. Bovendien biedt McAfee AntiVirus u ook de mogelijkheid om uw wachtwoorden eenvoudig te beheren, waardoor u veiliger online kunt gaan.

Veelgestelde vragen over de McAfee AntiVirus 1 Apparaat 1 jaar Nederlands Windows.

De McAfee AntiVirus 1 Apparaat 1 jaar Nederlands Windows. heeft de volgende systeemeisen: Windows 10, 8.1, 8, 7 (32-bits en 64-bits).

De McAfee AntiVirus 1 Apparaat 1 jaar Nederlands Windows. is geschikt voor 1 PC apparaten. 

De McAfee AntiVirus 1 Apparaat 1 jaar Nederlands Windows. is beschikbaar in het nl.

De McAfee AntiVirus 1 Apparaat 1 jaar Nederlands Windows. heeft het volgende EAN nummer: 614614782278.

De McAfee AntiVirus 1 Apparaat 1 jaar Nederlands Windows. draait op Windows.

Bekijk nog meer softwareprogramma's