Magna Fg Womens Obsidian/White.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Magna Fg Womens Obsidian/White., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Magna Fg Womens Obsidian/White.

Schoenmaat

40

Geslacht

Vrouwen

Kleur

zwart wit

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Kunststof

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Magna Fg Womens Obsidian/White.

De Magna Fg Womens Obsidian/White is een schoen ontwikkeld in functie van uw voeten. De schoen valt breed uit zodat uw voeten de ruimte hebben om zich te verplaatsen en hun natuurlijke stand te behouden. De schoen is waterafstotend en heeft een wollen liner die vocht afdrijft en een anti-bacteriële werking heeft. Deze schoen is daardoor geschikt voor alle seizoenen. Daarnaast heeft de schoen een sleeve voor optimale bewegingsvrijheid. De Magna Fg Womens Obsidian/White is gemaakt van gerecycleerd pmd en heeft een extreem flexibele zool. De Magna Fg Womens Obsidian/White is een ideale schoen voor de actieve vrouw die zich nooit laat tegenhouden. De schoen zorgt voor duurzaamheid en comfort, waardoor u zich comfortabel kunt voelen tijdens het beoefenen van uw favoriete activiteiten. De schoen garandeert optimale bewegingsvrijheid en heeft een stevige grip op alle oppervlakken, waardoor u vertrouwen kunt hebben in uw voeten. De Magna Fg Womens Obsidian/White is een schoen die je comfortabel en stijlvol kunt dragen.

Veelgestelde vragen over de Magna Fg Womens Obsidian/White.

De Magna Fg Womens Obsidian/White. zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Magna Fg Womens Obsidian/White. zijn verkrijgbaar in zwart wit. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Magna Fg Womens Obsidian/White. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Magna Fg Womens Obsidian/White. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Magna Fg Womens Obsidian/White. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen