Magix SOUND FORGE Audio Studio 16 Windows Download.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze Magix SOUND FORGE Audio Studio 16 Windows Download., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties Magix SOUND FORGE Audio Studio 16 Windows Download.

Merk

Magix

Voor hoeveel apparaten

Platform

Windows

Beschikbare talen

en

EAN nummer

639191919916

Systeemeisen

Voor Microsoft Windows 10 | 11 64-bit systemen Alle MAGIX-programma's zijn zo gebruikersvriendelijk ontwikkeld, dat alle basisfuncties ook op soepel lopen en volledig kunnen worden bediend, zelfs op computers met weinig vermogen. U kunt de technische gegevens van uw technische gegevens van uw computer in het configuratiescherm van uw besturingssysteem. Processor: 1,4 GHz RAM: 512 MB Grafische kaart: Onboard, minimale resolutie 1024 x 768 Beschikbare schijfruimte: 500MB voor programma-installatie Optische drive: CD- of DVD-station Internetverbinding: Vereist voor het activeren en valideren van het programma, evenals voor sommige programma functies. Programma vereist eenmalige registratie. Ondersteunde importformaten Audio: WAV, AIFF, MP3, MPEG, MUS, AAC, FLAC, OGG, WMA, ASF Video: FXP, FXB Ondersteunde exportformaten Audio: WAV, AAC, AIFF, FLAC, MP3, MPEG, OGG, WMA Extra formaten: FXP, FXB

Omschrijving van de Magix SOUND FORGE Audio Studio 16 Windows Download.

Magix SOUND FORGE Audio Studio 16 Windows Download is de perfecte keuze voor audio-editors en musici. Met deze software kun je opnemen, bewerken, restaureren en masteren op het nieuwste technologisch niveau. De software heeft een intuïtief gebruiksvriendelijke interface, zodat iedereen met gemak de audio-editing applicatie kan gebruiken. De software biedt gebruikers een breed scala aan mogelijkheden, waaronder de mogelijkheid om audiobestanden te bewerken, te mixen en te verbeteren met behulp van verschillende effecten. Het biedt ook tools voor het creëren van stemmen, instrumenten en de mogelijkheid om bestanden te converteren naar verschillende audioformaten. U kunt ook een aantal speciale effecten toevoegen zoals ruis of reverberatie, en er zijn talloze opties voor het bewerken van audio- en videogegevens. Met Magix SOUND FORGE Audio Studio 16 Windows Download kun je ook opnemen, bewerken, mixen en masteren en krijg je toegang tot een uitgebreide bibliotheek met presets en effecten. Deze software biedt ook een reeks tools voor het automatiseren van taken en het beheren van alle audio-bestanden, waardoor je meer tijd kunt besteden aan het creëren van professionele muziek en audio-opnames.

Veelgestelde vragen over de Magix SOUND FORGE Audio Studio 16 Windows Download.

De Magix SOUND FORGE Audio Studio 16 Windows Download. heeft de volgende systeemeisen: Voor Microsoft Windows 10 | 11 64-bit systemen Alle MAGIX-programma's zijn zo gebruikersvriendelijk ontwikkeld, dat alle basisfuncties ook op soepel lopen en volledig kunnen worden bediend, zelfs op computers met weinig vermogen. U kunt de technische gegevens van uw technische gegevens van uw computer in het configuratiescherm van uw besturingssysteem. Processor: 1,4 GHz RAM: 512 MB Grafische kaart: Onboard, minimale resolutie 1024 x 768 Beschikbare schijfruimte: 500MB voor programma-installatie Optische drive: CD- of DVD-station Internetverbinding: Vereist voor het activeren en valideren van het programma, evenals voor sommige programma functies. Programma vereist eenmalige registratie. Ondersteunde importformaten Audio: WAV, AIFF, MP3, MPEG, MUS, AAC, FLAC, OGG, WMA, ASF Video: FXP, FXB Ondersteunde exportformaten Audio: WAV, AAC, AIFF, FLAC, MP3, MPEG, OGG, WMA Extra formaten: FXP, FXB.

De Magix SOUND FORGE Audio Studio 16 Windows Download. is geschikt voor apparaten. 

De Magix SOUND FORGE Audio Studio 16 Windows Download. is beschikbaar in het en.

De Magix SOUND FORGE Audio Studio 16 Windows Download. heeft het volgende EAN nummer: 639191919916.

De Magix SOUND FORGE Audio Studio 16 Windows Download. draait op Windows.

Bekijk nog meer softwareprogramma's