Lowa Renegade GTX® Mid Ws Wandelschoenen Dames Asphalt Turquoise 41.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Lowa Renegade GTX® Mid Ws Wandelschoenen Dames Asphalt Turquoise 41., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Lowa Renegade GTX® Mid Ws Wandelschoenen Dames Asphalt Turquoise 41.

Schoenmaat

41

Geslacht

Vrouwen

Kleur

Asphalt / Turquoise

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Leer | Textiel | Rubber

Schoenhoogte

Laag

Maatadvies

Valt normaal

Omschrijving van de Lowa Renegade GTX® Mid Ws Wandelschoenen Dames Asphalt Turquoise 41.

De Lowa Renegade GTX® Mid Ws Wandelschoenen Dames Asphalt Turquoise 41 zijn de perfecte schoenen voor elke outdoor avontuur. De buitenkant van de schoen is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor het stevig en comfortabel op de voet zit. De binnenkant is uitgerust met kunstleer voor een aangenaam draagcomfort. De schoen heeft een normale breedte en een doorlopend vlakke hak, waardoor de schoen makkelijk te lopen is. De schoen is verstelbaar met een vetersluiting, waardoor je de schoen perfect kan aanpassen aan je voet. De schoen valt normaal, dus je kan je voeten met een gerust hart laten rusten in deze stevige schoenen. De Lowa Renegade GTX® Mid Ws Wandelschoenen Dames Asphalt Turquoise 41 zijn de perfecte schoenen voor elke avontuurlijke outdoor activiteit. De Lowa Renegade GTX® Mid Ws Wandelschoenen Dames Asphalt Turquoise 41 zijn de perfecte schoenen voor elke avontuurlijke outdoor activiteit. Met deze schoenen kan je zorgeloos genieten van je outdoor-ervaringen. De buitenkant bestaat uit hoogwaardig leer, waardoor je voeten stevig en comfortabel in de schoen zitten. Ook de binnenkant is uitgerust met kunstleer, wat zorgt voor een aangenaam draagcomfort. De schoen heeft een normale breedte en een doorlopend vlakke hak, waardoor je gemakkelijk kan lopen. De vetersluiting zorgt ervoor dat je de schoen perfect kan aanpassen aan je voeten. De schoen valt normaal en met deze schoenen kan je zorgeloos geniet.

Veelgestelde vragen over de Lowa Renegade GTX® Mid Ws Wandelschoenen Dames Asphalt Turquoise 41.

De Lowa Renegade GTX® Mid Ws Wandelschoenen Dames Asphalt Turquoise 41. zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Lowa Renegade GTX® Mid Ws Wandelschoenen Dames Asphalt Turquoise 41. zijn verkrijgbaar in Asphalt / Turquoise. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Lowa Renegade GTX® Mid Ws Wandelschoenen Dames Asphalt Turquoise 41. hebben een pasvorm en het maatadvies is: Valt normaal.

De Lowa Renegade GTX® Mid Ws Wandelschoenen Dames Asphalt Turquoise 41. heeft een sluiting en de schoenhoogte is Laag.

De Lowa Renegade GTX® Mid Ws Wandelschoenen Dames Asphalt Turquoise 41. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen