Lowa Renegade Gtx Mid Hoge Wandelschoen Heren.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Lowa Renegade Gtx Mid Hoge Wandelschoen Heren., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Lowa Renegade Gtx Mid Hoge Wandelschoen Heren.

Schoenmaat

46.5

Geslacht

Mannen

Kleur

olive/mustard

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Nubuck

Schoenhoogte

Laag

Maatadvies

Omschrijving van de Lowa Renegade Gtx Mid Hoge Wandelschoen Heren.

De Lowa Renegade Gtx Mid Hoge Wandelschoen Heren is de perfecte compagnon voor alle avonturen. Deze multifunctionele schoen is al meer dan twee decennia een cultschoen. Door zijn tijdloze look en het optimale draagcomfort zal deze schoen jouw voeten de hele dag steunen. De schacht- en zoolconstructie garandeert optimale prestaties, zodat je de schoen kunt gebruiken voor zowel drukke dagelijkse activiteiten als een spontane tocht. De Lowa Renegade Gtx Mid Hoge Wandelschoen Heren is gemaakt van hoogwaardig materiaal en biedt een optimale pasvorm met een geweldige demping. Daarnaast is de schoen voorzien van een waterdichte GORE-TEX membranen, waardoor je voeten droog blijven, zelfs in de meest extreme omstandigheden. Je voeten krijgen daarnaast extra steun door de gepolsterde enkel en tong. Daarmee is de Lowa Renegade Gtx Mid Hoge Wandelschoen Heren de perfecte metgezel voor al jouw avonturen.

Veelgestelde vragen over de Lowa Renegade Gtx Mid Hoge Wandelschoen Heren.

De Lowa Renegade Gtx Mid Hoge Wandelschoen Heren. zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Lowa Renegade Gtx Mid Hoge Wandelschoen Heren. zijn verkrijgbaar in olive/mustard. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Lowa Renegade Gtx Mid Hoge Wandelschoen Heren. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Lowa Renegade Gtx Mid Hoge Wandelschoen Heren. heeft een sluiting en de schoenhoogte is Laag.

De Lowa Renegade Gtx Mid Hoge Wandelschoen Heren. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen