Lowa Innox Pro Goretex EU 40 Vrouw.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Lowa Innox Pro Goretex EU 40 Vrouw., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Lowa Innox Pro Goretex EU 40 Vrouw.

Schoenmaat

40

Geslacht

Vrouwen

Kleur

Anthacite / Rosé

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Veters

Materiaal

Leer

Schoenhoogte

Laag

Maatadvies

Valt klein

Omschrijving van de Lowa Innox Pro Goretex EU 40 Vrouw.

De Lowa Innox Pro Goretex EU 40 Vrouw is gemaakt voor de avonturiers onder ons. Bij het ontwerp is gebruik gemaakt van hoogwaardig volnerfleer, waardoor de laars stijlvol en comfortabel is. Voor extra ondersteuning is de laars uitgerust met een Lowa Dynapu®+ dempende tussenzool, een Vibram®-buitenzool en een waterdicht Gore Tex-membraan. De Lowa rubberen buitenzool is ontworpen om te voldoen aan de eisen van het echte leven. De rubberen buitenzool heeft een optimaal profielontwerp en is voorzien van een Lowa® Multi Trac® driehoekig profiel dat ideaal is voor verschillende activiteiten in de buitenlucht. Bovendien biedt de buitenzool goede grip en roleigenschappen, waardoor je minder snel vermoeid raakt. Met de Lowa Innox Pro Goretex EU 40 Vrouw bent u verzekerd van optimale bescherming tegen wind, regen en sneeuw. Geniet van het buitenleven met deze stevige, comfortabele laarzen.

Veelgestelde vragen over de Lowa Innox Pro Goretex EU 40 Vrouw.

De Lowa Innox Pro Goretex EU 40 Vrouw. zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Lowa Innox Pro Goretex EU 40 Vrouw. zijn verkrijgbaar in Anthacite / Rosé. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Lowa Innox Pro Goretex EU 40 Vrouw. hebben een Normaal pasvorm en het maatadvies is: Valt klein.

De Lowa Innox Pro Goretex EU 40 Vrouw. heeft een Veters sluiting en de schoenhoogte is Laag.

De Lowa Innox Pro Goretex EU 40 Vrouw. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen