Lowa Fusion Low Wandelschoenen EU 38 Vrouw.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Lowa Fusion Low Wandelschoenen EU 38 Vrouw., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Lowa Fusion Low Wandelschoenen EU 38 Vrouw.

Schoenmaat

38

Geslacht

Vrouwen

Kleur

Arctic / Melon

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Valt normaal

Omschrijving van de Lowa Fusion Low Wandelschoenen EU 38 Vrouw.

De Lowa Fusion® Lo Ws is de perfecte schoen voor mensen met voeten die extra zorg nodig hebben. Het sokachtige bovenwerk heeft een anatomische vorm die je voeten een extra mate van ondersteuning biedt, waardoor je vermoeide bogen snel worden gerevitaliseerd. De twee banden op de elastische manchet maken het gemakkelijk om in en uit het schoeisel te glijden. De buitenzool is voorzien van een gekartelde noppenprofiel met een discrete rocker in het voorvoetgebied, wat zorgt voor een natuurlijk rolproces. De dempende Lowa Dynapu®-tussenzool voegt extra comfort toe en het voelt alsof je door de lucht loopt. De schoen is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder EU 38 voor vrouwen.

Veelgestelde vragen over de Lowa Fusion Low Wandelschoenen EU 38 Vrouw.

De Lowa Fusion Low Wandelschoenen EU 38 Vrouw. zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Lowa Fusion Low Wandelschoenen EU 38 Vrouw. zijn verkrijgbaar in Arctic / Melon. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Lowa Fusion Low Wandelschoenen EU 38 Vrouw. hebben een pasvorm en het maatadvies is: Valt normaal.

De Lowa Fusion Low Wandelschoenen EU 38 Vrouw. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Lowa Fusion Low Wandelschoenen EU 38 Vrouw. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen