Kaspersky Lab Security Cloud Personal Edition Duits.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze Kaspersky Lab Security Cloud Personal Edition Duits., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties Kaspersky Lab Security Cloud Personal Edition Duits.

Merk

Kaspersky

Voor hoeveel apparaten

5 PC's/Mac's + 5 tablets + 5 smartphones

Platform

Mac, Windows

Beschikbare talen

de | en

EAN nummer

5060527449947

Systeemeisen

minimale harde schijf ruimte: 1500 MB| minimaal benodigde RAM: 1024 MB

Omschrijving van de Kaspersky Lab Security Cloud Personal Edition Duits.

Kaspersky Lab Security Cloud Personal Edition is een beveiligingsoplossing die ontworpen is om een veilig en betrouwbaar systeem te bieden. Het is een complete beveiligingsoplossing die ontworpen is om de laatste bedreigingen tegen te gaan. Met de Kaspersky Lab Security Cloud Personal Edition heeft u real-time beveiliging tegen virussen, malware, spyware, kwaadaardige websites, phishing-aanvallen en meer. De Kaspersky Lab Security Cloud Personal Edition is eenvoudig te installeren en te gebruiken. U hoeft alleen de software te installeren en de installatiewizard te volgen. Met de Kaspersky Lab Security Cloud Personal Edition heeft u ook toegang tot een aantal extra beveiligingsfuncties, zoals een firewall, gegevensbeveiliging, ouderlijk toezicht, beveiliging tegen bank- en winkelbedreigingen, automatische back-up en meer. U kunt ook bepaalde instellingen aanpassen om uw beveiligingsniveau aan te passen. De Kaspersky Lab Security Cloud Personal Edition biedt ook een eenvoudige en vereenvoudigde gebruikersinterface, waardoor het gebruik van de software eenvoudig en intuïtief is.

Veelgestelde vragen over de Kaspersky Lab Security Cloud Personal Edition Duits.

De Kaspersky Lab Security Cloud Personal Edition Duits. heeft de volgende systeemeisen: minimale harde schijf ruimte: 1500 MB| minimaal benodigde RAM: 1024 MB.

De Kaspersky Lab Security Cloud Personal Edition Duits. is geschikt voor 5 PC's/Mac's + 5 tablets + 5 smartphones apparaten. 

De Kaspersky Lab Security Cloud Personal Edition Duits. is beschikbaar in het de | en.

De Kaspersky Lab Security Cloud Personal Edition Duits. heeft het volgende EAN nummer: 5060527449947.

De Kaspersky Lab Security Cloud Personal Edition Duits. draait op Mac, Windows.

Bekijk nog meer softwareprogramma's