Jack Wolfskin WOODLAND 2 TEXAPORE MID M Heren Wandelschoenen Maat 44

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Jack Wolfskin WOODLAND 2 TEXAPORE MID M Heren Wandelschoenen Maat 44, misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Jack Wolfskin WOODLAND 2 TEXAPORE MID M Heren Wandelschoenen Maat 44

Schoenmaat

44

Geslacht

Mannen

Kleur

dark blue / red

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Valt normaal

Omschrijving van de Jack Wolfskin WOODLAND 2 TEXAPORE MID M Heren Wandelschoenen Maat 44

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over de Jack Wolfskin WOODLAND 2 TEXAPORE MID M Heren Wandelschoenen Maat 44

De Jack Wolfskin WOODLAND 2 TEXAPORE MID M Heren Wandelschoenen Maat 44 zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Jack Wolfskin WOODLAND 2 TEXAPORE MID M Heren Wandelschoenen Maat 44 zijn verkrijgbaar in dark blue / red. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Jack Wolfskin WOODLAND 2 TEXAPORE MID M Heren Wandelschoenen Maat 44 hebben een Normaal pasvorm en het maatadvies is: Valt normaal.

De Jack Wolfskin WOODLAND 2 TEXAPORE MID M Heren Wandelschoenen Maat 44 heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Jack Wolfskin WOODLAND 2 TEXAPORE MID M Heren Wandelschoenen Maat 44 zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen