IntoWords Spraaksoftware Jaarlicentie.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze IntoWords Spraaksoftware Jaarlicentie., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties IntoWords Spraaksoftware Jaarlicentie.

Merk

IntoWords

Voor hoeveel apparaten

Platform

Mac, Windows, Mac & Windows

Beschikbare talen

EAN nummer

9789079712076

Systeemeisen

IntoWords werkt op vrijwel alle systemen. Het systeem dient wel maximaal 3 jaar oud te zijn.

Omschrijving van de IntoWords Spraaksoftware Jaarlicentie.

IntoWords is een spraaksoftware voor mensen met dyslexie. Met de jaarlijkse licentie krijg je toegang tot alle functies van deze software. IntoWords biedt ondersteuning bij het lezen, schrijven en spellen. De software is intuïtief en eenvoudig te gebruiken. De software is beschikbaar voor Windows, Mac, iPad/iPhone en Android. Je kunt de software op alle apparaten installeren en gebruiken. Daarnaast krijg je ook toegang tot de speciale functies, waaronder een tekst-naar-spraakfunctie, een spellingscontrole en een woordvoorspeller. Met deze functies kun je makkelijker lezen, schrijven en spellen. IntoWords is ook een nuttige tool voor mensen die geen dyslexie hebben. Met de tekst-naar-spraakfunctie kun je je teksten snel laten voorlezen, zodat je er later nog eens op terug kunt kijken. De spellingscontrole en woordvoorspeller maken het schrijven van teksten ook veel gemakkelijker. Kortom, IntoWords is een geweldige tool voor iedereen die een beetje extra ondersteuning nodig heeft bij het lezen, schrijven en spellen.

Veelgestelde vragen over de IntoWords Spraaksoftware Jaarlicentie.

De IntoWords Spraaksoftware Jaarlicentie. heeft de volgende systeemeisen: IntoWords werkt op vrijwel alle systemen. Het systeem dient wel maximaal 3 jaar oud te zijn..

De IntoWords Spraaksoftware Jaarlicentie. is geschikt voor apparaten. 

De IntoWords Spraaksoftware Jaarlicentie. is beschikbaar in het .

De IntoWords Spraaksoftware Jaarlicentie. heeft het volgende EAN nummer: 9789079712076.

De IntoWords Spraaksoftware Jaarlicentie. draait op Mac, Windows, Mac & Windows.

Bekijk nog meer softwareprogramma's