Hanwag Alta Bunion L.Hallux wandelschoenen dames.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Hanwag Alta Bunion L.Hallux wandelschoenen dames., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Hanwag Alta Bunion L.Hallux wandelschoenen dames.

Schoenmaat

37.5

Geslacht

Vrouwen

Kleur

Blauw

Pasvorm

Sluiting

Ritssluiting

Materiaal

Leer

Schoenhoogte

Maatadvies

Valt normaal

Omschrijving van de Hanwag Alta Bunion L.Hallux wandelschoenen dames.

De Hanwag Alta Bunion L.Hallux wandelschoenen dames zijn speciaal ontwikkeld om comfort te bieden aan dames met een hallux teen. De schoen heeft een ruime pasvorm rondom het grote teengewricht en in het voorvoetbereik, wat gecombineerd met het geoptimaliseerde stikwerk, een ontspannen wandelervaring garandeert. Daarnaast is de schoen volledig gemaakt van hoogwaardig LWG-gecertificeerd nubuckleer. Dit kwaliteitslabel staat niet alleen voor een duurzame, milieuvriendelijke verwerking, maar ook voor een prachtig en sportief design. De Alta Bunion is een perfecte mix van optimaal comfort en een modern design.

Veelgestelde vragen over de Hanwag Alta Bunion L.Hallux wandelschoenen dames.

De Hanwag Alta Bunion L.Hallux wandelschoenen dames. zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Hanwag Alta Bunion L.Hallux wandelschoenen dames. zijn verkrijgbaar in Blauw. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Hanwag Alta Bunion L.Hallux wandelschoenen dames. hebben een pasvorm en het maatadvies is: Valt normaal.

De Hanwag Alta Bunion L.Hallux wandelschoenen dames. heeft een Ritssluiting sluiting en de schoenhoogte is .

De Hanwag Alta Bunion L.Hallux wandelschoenen dames. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen