GUGGEN BERG T001v2019 heren trekkingschoenen wandelschoenen.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze GUGGEN BERG T001v2019 heren trekkingschoenen wandelschoenen., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties GUGGEN BERG T001v2019 heren trekkingschoenen wandelschoenen.

Schoenmaat

40

Geslacht

Mannen

Kleur

Zwart

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Veters

Materiaal

Textiel

Schoenhoogte

Maatadvies

Valt normaal

Omschrijving van de GUGGEN BERG T001v2019 heren trekkingschoenen wandelschoenen.

De GUGGEN BERG T001v2019 heren trekkingschoenen wandelschoenen zijn perfecte schoenen voor wie op zoek is naar comfort tijdens wandel- en trektochten. De schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die een perfecte pasvorm bieden. De stevige grip zorgt ervoor dat je altijd een stevige houvast hebt. Maar ook als je gewoon lekker wilt wandelen zijn deze schoenen ideaal. Door het lichtgewicht materiaal voelen de schoenen perfect aan in combinatie met het dempende loopvlak. De GUGGEN BERG T001v2019 heren trekkingschoenen wandelschoenen zijn de perfecte keuze voor iedereen die wil wandelen of trekken en comfort wil ervaren.

Veelgestelde vragen over de GUGGEN BERG T001v2019 heren trekkingschoenen wandelschoenen.

De GUGGEN BERG T001v2019 heren trekkingschoenen wandelschoenen. zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De GUGGEN BERG T001v2019 heren trekkingschoenen wandelschoenen. zijn verkrijgbaar in Zwart. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De GUGGEN BERG T001v2019 heren trekkingschoenen wandelschoenen. hebben een Normaal pasvorm en het maatadvies is: Valt normaal.

De GUGGEN BERG T001v2019 heren trekkingschoenen wandelschoenen. heeft een Veters sluiting en de schoenhoogte is .

De GUGGEN BERG T001v2019 heren trekkingschoenen wandelschoenen. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen