Geweo Wandelschoenen Heren Waterdicht Outdoorschoenen Waterproof- Schoenen Trekking Hikingschoenen Outdoor Antislip.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Geweo Wandelschoenen Heren Waterdicht Outdoorschoenen Waterproof- Schoenen Trekking Hikingschoenen Outdoor Antislip., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Geweo Wandelschoenen Heren Waterdicht Outdoorschoenen Waterproof- Schoenen Trekking Hikingschoenen Outdoor Antislip.

Schoenmaat

44

Geslacht

Unisex

Kleur

Bruin1

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Veters

Materiaal

Canvas | Kunststof | Mesh

Schoenhoogte

Halfhoog

Maatadvies

Valt normaal

Omschrijving van de Geweo Wandelschoenen Heren Waterdicht Outdoorschoenen Waterproof- Schoenen Trekking Hikingschoenen Outdoor Antislip.

De Geweo Wandelschoenen Heren Waterdicht Outdoorschoenen zijn de perfecte schoenen voor outdoor activiteiten. Deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal en zijn voorzien van een thermo-elastische zool. Hierdoor zijn de schoenen duurzaam en bieden ze optimale steun. De schoenen zijn voorzien van een vetersluiting voor een perfecte pasvorm en stabiliteit. De paragraafhoogte is 4 cm en de paragraafvorm is plat, waardoor je een goede stabiliteit hebt tijdens het lopen. Daarnaast zijn de schoenen medium breed waardoor je comfortabel kunt lopen. De buitenkant van de schoen is waterbestendig, zodat je ook bij nat weer met de Geweo Wandelschoenen Heren Waterdicht Outdoorschoenen buiten kunt lopen. De schoenen zijn ook antislip waardoor je ook op oneffen ondergronden goed kunt lopen. De Geweo Wandelschoenen Heren Waterdicht Outdoorschoenen zijn dus perfect geschikt voor wandelingen, hiking, outdoor activiteiten en vele andere avonturen.

Veelgestelde vragen over de Geweo Wandelschoenen Heren Waterdicht Outdoorschoenen Waterproof- Schoenen Trekking Hikingschoenen Outdoor Antislip.

De Geweo Wandelschoenen Heren Waterdicht Outdoorschoenen Waterproof- Schoenen Trekking Hikingschoenen Outdoor Antislip. zijn geschikt voor Unisex en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Geweo Wandelschoenen Heren Waterdicht Outdoorschoenen Waterproof- Schoenen Trekking Hikingschoenen Outdoor Antislip. zijn verkrijgbaar in Bruin1. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Geweo Wandelschoenen Heren Waterdicht Outdoorschoenen Waterproof- Schoenen Trekking Hikingschoenen Outdoor Antislip. hebben een Normaal pasvorm en het maatadvies is: Valt normaal.

De Geweo Wandelschoenen Heren Waterdicht Outdoorschoenen Waterproof- Schoenen Trekking Hikingschoenen Outdoor Antislip. heeft een Veters sluiting en de schoenhoogte is Halfhoog.

De Geweo Wandelschoenen Heren Waterdicht Outdoorschoenen Waterproof- Schoenen Trekking Hikingschoenen Outdoor Antislip. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen