Geweo Wandelschoenen Dames Waterdicht Outdoorschoenen Heren Waterproof- Outdoor Antislip Outdoorschoenen Unisex Extra.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Geweo Wandelschoenen Dames Waterdicht Outdoorschoenen Heren Waterproof- Outdoor Antislip Outdoorschoenen Unisex Extra., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Geweo Wandelschoenen Dames Waterdicht Outdoorschoenen Heren Waterproof- Outdoor Antislip Outdoorschoenen Unisex Extra.

Schoenmaat

39

Geslacht

Unisex

Kleur

Rood

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Koordsluiting

Materiaal

Mesh | Polyurethaan

Schoenhoogte

Halfhoog

Maatadvies

Valt normaal

Omschrijving van de Geweo Wandelschoenen Dames Waterdicht Outdoorschoenen Heren Waterproof- Outdoor Antislip Outdoorschoenen Unisex Extra.

Geweo Wandelschoenen zijn perfect voor alle outdooractiviteiten. De buitenlaag is gemaakt van PU-materiaal met mesh, waardoor de schoenen extreem waterdicht en ademend zijn. De binnenlaag is gemaakt van mesh voor extra comfort en luchtcirculatie. De zool is gemaakt van MD- en TPR-materiaal voor extra duurzaamheid en slijtvastheid. De schoenen hebben een vetersluiting, een blokhak van 4,5 cm en een normale asdiameter. De schoenen zijn ook extra smal voor een betere pasvorm. Bovendien zijn de schoenen antislip, wat betekent dat je veilig over verschillende oppervlakken kunt lopen. Deze Geweo Wandelschoenen zullen je tijdens elk avontuur goed beschermen, zelfs op de meest onvoorspelbare weersomstandigheden.

Veelgestelde vragen over de Geweo Wandelschoenen Dames Waterdicht Outdoorschoenen Heren Waterproof- Outdoor Antislip Outdoorschoenen Unisex Extra.

De Geweo Wandelschoenen Dames Waterdicht Outdoorschoenen Heren Waterproof- Outdoor Antislip Outdoorschoenen Unisex Extra. zijn geschikt voor Unisex en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Geweo Wandelschoenen Dames Waterdicht Outdoorschoenen Heren Waterproof- Outdoor Antislip Outdoorschoenen Unisex Extra. zijn verkrijgbaar in Rood. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Geweo Wandelschoenen Dames Waterdicht Outdoorschoenen Heren Waterproof- Outdoor Antislip Outdoorschoenen Unisex Extra. hebben een Normaal pasvorm en het maatadvies is: Valt normaal.

De Geweo Wandelschoenen Dames Waterdicht Outdoorschoenen Heren Waterproof- Outdoor Antislip Outdoorschoenen Unisex Extra. heeft een Koordsluiting sluiting en de schoenhoogte is Halfhoog.

De Geweo Wandelschoenen Dames Waterdicht Outdoorschoenen Heren Waterproof- Outdoor Antislip Outdoorschoenen Unisex Extra. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen