Geweo Outdoorschoenen Heren Middelhoge Waterdichte Wandelschoenen Lichte OutdoorhGeweo Wandelschoenen Heren Waterdicht.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Geweo Outdoorschoenen Heren Middelhoge Waterdichte Wandelschoenen Lichte OutdoorhGeweo Wandelschoenen Heren Waterdicht., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Geweo Outdoorschoenen Heren Middelhoge Waterdichte Wandelschoenen Lichte OutdoorhGeweo Wandelschoenen Heren Waterdicht.

Schoenmaat

44

Geslacht

Unisex

Kleur

Blauw

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Veters

Materiaal

Canvas | Kunststof | Mesh

Schoenhoogte

Halfhoog

Maatadvies

Valt normaal

Omschrijving van de Geweo Outdoorschoenen Heren Middelhoge Waterdichte Wandelschoenen Lichte OutdoorhGeweo Wandelschoenen Heren Waterdicht.

Geweo Outdoorschoenen Heren Middelhoge Waterdichte Wandelschoenen Lichte OutdoorhGeweo Wandelschoenen Heren Waterdicht bieden een geweldige bescherming voor je voeten tijdens buitensportactiviteiten. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardige pluizig, hoogstroom pluizig leer, met speciale waterdichte stofvoering die je voeten droog houdt en een goede isolatie biedt in de winter. De duurzame niet-slip A-rubberzolen hebben uitstekende niet-slip en duurzame effecten, waardoor je stabieler bent in een complexe omgeving. Deze schoenen bieden ook voldoende comfort bij het dragen. De MD-middenzool maakt gebruik van elastische EVA-hulpschuimtechnologie, die hobbels kan absorberen en voetvermoeidheid kan verminderen. De mobiele binnenzool biedt voldoende ondersteuning voor de kluis en de vriendelijke textielfeed voor de huid biedt alle comfort voor de buitenvoeten. Bovendien is het bovenste-laagmateriaal van het donzige leer zeer geschikt voor de buitenactiviteiten. De Geweo Outdoorschoenen Heren Middelhoge Waterdichte Wandelschoenen Lichte OutdoorhGeweo Wandelschoenen Heren Waterdicht zijn een ideale keuze voor je buitensportactiviteiten. Geweo Outdoorschoenen Heren Middelhoge Waterdichte Wandelschoenen Lichte OutdoorhGeweo Wandelschoenen Heren Waterdicht zijn de perfecte schoenen voor je buitenactiviteiten. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardige pluizig, hoogstroom pluizig leer, dat je voeten droog en warm houdt. De duurzame niet-slip A-rubberzolen bieden uitstekende niet-slip en duurzame effecten, waardoor je je voeten stabieler houdt in een complexe omgeving. Bovendien biedt de MD-middenzool met elastische EVA-hulpschuimtechnologie voldoende comfort en ondersteuning. De mobiele binnenzool en de vriendelijke textielfeed voor de huid zorgen voor extra comfort. Als je op zoek bent naar een paar.

Veelgestelde vragen over de Geweo Outdoorschoenen Heren Middelhoge Waterdichte Wandelschoenen Lichte OutdoorhGeweo Wandelschoenen Heren Waterdicht.

De Geweo Outdoorschoenen Heren Middelhoge Waterdichte Wandelschoenen Lichte OutdoorhGeweo Wandelschoenen Heren Waterdicht. zijn geschikt voor Unisex en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Geweo Outdoorschoenen Heren Middelhoge Waterdichte Wandelschoenen Lichte OutdoorhGeweo Wandelschoenen Heren Waterdicht. zijn verkrijgbaar in Blauw. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Geweo Outdoorschoenen Heren Middelhoge Waterdichte Wandelschoenen Lichte OutdoorhGeweo Wandelschoenen Heren Waterdicht. hebben een Normaal pasvorm en het maatadvies is: Valt normaal.

De Geweo Outdoorschoenen Heren Middelhoge Waterdichte Wandelschoenen Lichte OutdoorhGeweo Wandelschoenen Heren Waterdicht. heeft een Veters sluiting en de schoenhoogte is Halfhoog.

De Geweo Outdoorschoenen Heren Middelhoge Waterdichte Wandelschoenen Lichte OutdoorhGeweo Wandelschoenen Heren Waterdicht. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen