Gelert Horizon Waterdichte wandelschoen Wandelschoen Low Heren Donker Mt 46.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Gelert Horizon Waterdichte wandelschoen Wandelschoen Low Heren Donker Mt 46., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Gelert Horizon Waterdichte wandelschoen Wandelschoen Low Heren Donker Mt 46.

Schoenmaat

46

Geslacht

Mannen

Kleur

Donker grijs

Pasvorm

Sluiting

Veters

Materiaal

Kunststof

Schoenhoogte

Laag

Maatadvies

Valt klein

Omschrijving van de Gelert Horizon Waterdichte wandelschoen Wandelschoen Low Heren Donker Mt 46.

De Gelert Horizon Waterdichte wandelschoen Heren Low Donker Mt 46 is een uitstekend stuk schoeisel voor iedereen die van buitenactiviteiten houdt. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een optimale waterdichtheid. Daarnaast zijn er ingezette stukken mesh in het bovenwerk verwerkt. Deze stukken zorgen ervoor dat de voeten goed kunnen ademen in de schoenen. De rubberen zool is stevig, waardoor de schoenen een goede grip geven. De zool is ook duurzaam en biedt een goede ondersteuning. Daarnaast heeft de schoen een speciale binnenzool met demping, die ervoor zorgt dat je voeten goed ondersteund worden terwijl je loopt. Deze schoen is de perfecte keuze voor iedereen die tijdens wandelingen zijn voeten comfortabel en droog wil houden.

Veelgestelde vragen over de Gelert Horizon Waterdichte wandelschoen Wandelschoen Low Heren Donker Mt 46.

De Gelert Horizon Waterdichte wandelschoen Wandelschoen Low Heren Donker Mt 46. zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Gelert Horizon Waterdichte wandelschoen Wandelschoen Low Heren Donker Mt 46. zijn verkrijgbaar in Donker grijs. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Gelert Horizon Waterdichte wandelschoen Wandelschoen Low Heren Donker Mt 46. hebben een pasvorm en het maatadvies is: Valt klein.

De Gelert Horizon Waterdichte wandelschoen Wandelschoen Low Heren Donker Mt 46. heeft een Veters sluiting en de schoenhoogte is Laag.

De Gelert Horizon Waterdichte wandelschoen Wandelschoen Low Heren Donker Mt 46. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen