Footwear Repel PLUS Spray 275ml.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Footwear Repel PLUS Spray 275ml., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Footwear Repel PLUS Spray 275ml.

Schoenmaat

Geslacht

Unisex

Kleur

Geen kleur

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Footwear Repel PLUS Spray 275ml.

De Footwear Repel PLUS Spray is geschikt voor het behandelen van alle soorten schoenen, van wandelschoenen tot sportschoenen. Het bevat innovatieve technologie waarmee de schoenen volledig waterdicht worden gemaakt, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over modder, regen of andere vochtige omgevingen. De productformule is op basis van siliconen, wat betekent dat het een duurzame afstotende coating geeft die de levensduur van de schoenen verlengt. Bovendien zorgt het voor luchtcirculatie om een comfortabel en aangenaam voetklimaat te creëren. De Footwear Repel PLUS Spray is gemakkelijk aan te brengen op de bovenkant van de schoenen en hardt snel uit. Het biedt ook een extra laagje bescherming tegen zout, vuil en andere schadelijke stoffen. De formule is milieuvriendelijk en 100% veganistisch.

Veelgestelde vragen over de Footwear Repel PLUS Spray 275ml.

De Footwear Repel PLUS Spray 275ml. zijn geschikt voor Unisex en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Footwear Repel PLUS Spray 275ml. zijn verkrijgbaar in Geen kleur. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Footwear Repel PLUS Spray 275ml. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Footwear Repel PLUS Spray 275ml. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Footwear Repel PLUS Spray 275ml. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen