ESET Internet Security 1 Apparaat 1 jaar Meertalig Windows/MAC/Android.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze ESET Internet Security 1 Apparaat 1 jaar Meertalig Windows/MAC/Android., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties ESET Internet Security 1 Apparaat 1 jaar Meertalig Windows/MAC/Android.

Merk

ESET

Voor hoeveel apparaten

1 PC/Mac + 1 tablet + 1 smartphone

Platform

Windows

Beschikbare talen

nl

EAN nummer

8714835118336

Systeemeisen

ESET Internet Security draait op ieder systeem met Microsoft® Windows® 10, 8.1, 8, 7, Vista, en Microsoft Windows Home Server 2011. Dit product vereist een internetverbinding.

Omschrijving van de ESET Internet Security 1 Apparaat 1 jaar Meertalig Windows/MAC/Android.

ESET Internet Security biedt een complete beveiliging voor je apparaten. Het beschermt je tegen de meest uiteenlopende infecties, zoals virussen, malware, rootkits en ransomware. Het pakket bevat ook een beveiliging tegen ongewenste toegang tot je webcam, en een beveiliging tegen cybercriminaliteit door middel van online bankieren en betalen. Met ESET Internet Security ben je verzekerd van een uitgebreide veiligheid voor je apparaten. De software is meertalig en werkt op Windows, MacOS en Android. De beveiligingsfuncties kunnen ook worden geconfigureerd voor de meest specifieke behoeften. Je kunt eenvoudig de instellingen aanpassen en aangepaste profielen maken voor elk apparaat. Met de gebruikersvriendelijke interface en het intuïtieve menu, is het zeer eenvoudig om te navigeren en de instellingen aan te passen.

Veelgestelde vragen over de ESET Internet Security 1 Apparaat 1 jaar Meertalig Windows/MAC/Android.

De ESET Internet Security 1 Apparaat 1 jaar Meertalig Windows/MAC/Android. heeft de volgende systeemeisen:

ESET Internet Security draait op ieder systeem met Microsoft® Windows® 10, 8.1, 8, 7, Vista, en Microsoft Windows Home Server 2011. Dit product vereist een internetverbinding.

.

De ESET Internet Security 1 Apparaat 1 jaar Meertalig Windows/MAC/Android. is geschikt voor 1 PC/Mac + 1 tablet + 1 smartphone apparaten. 

De ESET Internet Security 1 Apparaat 1 jaar Meertalig Windows/MAC/Android. is beschikbaar in het nl.

De ESET Internet Security 1 Apparaat 1 jaar Meertalig Windows/MAC/Android. heeft het volgende EAN nummer: 8714835118336.

De ESET Internet Security 1 Apparaat 1 jaar Meertalig Windows/MAC/Android. draait op Windows.

Bekijk nog meer softwareprogramma's