Denda Praat Met Mij Duits.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze Denda Praat Met Mij Duits., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties Denda Praat Met Mij Duits.

Merk

Aurolog

Voor hoeveel apparaten

Platform

Windows

Beschikbare talen

nl

EAN nummer

9789056092412

Systeemeisen

Computer: IBM PC of 100% compatible Processor: Pentium 100 MHz Geheugen: 16 Mb Software: Win 95, 98, ME, NT

Omschrijving van de Denda Praat Met Mij Duits.

Met Denda Praat Met Mij Duits kunt u op een leuke manier leren Duits spreken. Dit product bevat meer dan 100 uur taalstudie, meer dan 1000 oefeningen en een spraakherkenningssysteem met uitspraakweergave. U kunt een gesprek voeren met de computer die de rol speelt van moedertaalspreker en privéleraar. De computer helpt u bij het verbeteren van uw uitspraak en het vergroten van uw zelfvertrouwen. U kunt de moeilijkheidsgraad van de oefeningen aan uw eigen niveau en wensen aanpassen. Zo kunt u met Denda Praat Met Mij Duits uw taalvaardigheden vergroten en uw spreekvaardigheid verbeteren. Bovendien biedt dit product de mogelijkheid om aanvullende taalkundige bronnen te gebruiken via internet. U kunt deze informatie gebruiken om uw kennis van de Duitse taal te verdiepen. Denda Praat Met Mij Duits is geschikt voor Windows 7. Met dit product kunt u naar uw eigen behoeften en kennis leren. Dus waar wacht u nog op? Begin vandaag nog met leren!

Veelgestelde vragen over de Denda Praat Met Mij Duits.

De Denda Praat Met Mij Duits. heeft de volgende systeemeisen: Computer: IBM PC of 100% compatible Processor: Pentium 100 MHz Geheugen: 16 Mb Software: Win 95, 98, ME, NT.

De Denda Praat Met Mij Duits. is geschikt voor apparaten. 

De Denda Praat Met Mij Duits. is beschikbaar in het nl.

De Denda Praat Met Mij Duits. heeft het volgende EAN nummer: 9789056092412.

De Denda Praat Met Mij Duits. draait op Windows.

Bekijk nog meer softwareprogramma's